Timisoara

Centrul Medical Alfamed - Medicina muncii

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
243

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Centrul Medical Alfamed cu sediul principal în Timișoara este un centru dedicat în special serviciilor de medicina muncii. Suntem o echipă de profesioniști care vă pune la dispoziție servicii complete de medicina muncii, o echipă pluridisciplinară care include medici de medicina muncii, psihologi avizați în psihologia muncii și organizațională, laboratoare pentru prelucrarea analizelor medicale precum și echipa din domeniul sănătății și siguranței în muncă.

Departamentul de medicina muncii din cadrul Centrului Medical Alfamed Timișoara va fi în contact permanent cu societatea dumneavoastră pentru menținerea sănătății la locul de muncă a angajaților dumneavoastră. În vederea optimizării calității serviciilor de medicina muncii, totalitatea investigațiilor necesare eliberării fișei de aptitudine în scopul angajării se realizează în cadrul centrului nostru.

Medicul de medicina muncii dedicat societății dumneavoastră se va ocupa de programarea efectuării examenelor medicale la angajare, la periodic, la reluarea muncii, de efectuarea rapoartelor anuale privind starea de sănătate a angajaților dumneavoastră evaluați din punct de vedere a medicinii muncii, de reorientarea profesională, de reorganizarea locului de muncă, de identificarea factorilor de risc profesionali, va participa la ședințele Comitetului de Sănătate și Securitate în Muncă.

Serviciile de medicina muncii pot fi desfășurate atât la sediul nostru din Timișoara, cât și la sediul societății dumneavoastră. Ne asumăm responsabilitatea în ceea ce privește calitatea serviciilor de medicina muncii desfășurate pe teren, la sediul societății dumneavoastră, beneficiile fiind doar ale dumneavoastră. Nu veți fi nevoiți să stopați procesul tehnologic, să scoateți angajatul de la locul desfășurării activității, veți economisi timp și veți crește randamentul, deoarece medicul de medicina muncii va face cu această ocazie și organizarea locului de muncă și identificarea factorilor de risc profesional.

O atenție deosebită acordăm salariatelor însărcinate în vederea efectuării informării și raportului privind salariata însărcinată conform OU 96/2003.

Acoperim o gama largă de domenii de activitate:construcții, curierat, pază și protecție, sector alimentar, HORECA, curățenie, beauty, IT, administrativ e.t.c. Eliberăm de asemenea adeverințe medicale necesare inscrierii la cursuri de: motostivuitorist, fochist, agent de securitate, traducător, cosmetician, tehnoredactor e.t.c. De asemenea, puteți beneficia de adeverințe medicale pentru obținerea sau prelungirea permiselor de ședere ale cetățenilor străini în funcție de zona de proveniență a viitorului angajat.

În scopul dezvoltării unei relaţii parteneriale de colaborare, reciproc avantajoasă, vă oferim pachete atractive de servicii de medicina muncii, adaptate cerinţelor şi nevoilor dumneavoastră.