Timisoara

CFR se pregateşte de reinceperea campionatului

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 9 ani si 1 luna
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
785

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Fetele de CFR Timişoara trag tare la antreanamente pentru a fi în formă la reluarea campionatului, care va avea loc la finele acestei luni. Post deficitar la prim-divizionara de fotbal feminin, “poarta” este acoperită acum de o jucătoare cu experienţă, care poate juca însă în orice poziţie din teren. Elena Pasăre este o “internaţională” şi vine la Timişoara după ce a jucat în ultimul timp la Buzău şi Sporting Craiova.
Elena are 27 de ani şi s-a remarcat pentru prima dată la Pandurii Tg. Jiu. Acolo a jucat pe toate posturile… A urmat Sporting Craiova, Clujana Cluj, Buzău şi din nou Sporting, iar între timp s-a consacrat ca portar, apărând şi la naţională. A venit la Timişoara cu gânduri mari, Cupa şi campionatul, chiar dacă pentru acest deziderat va mai trebui să aştepte ceva timp.
“Noi ne dorim să ne luptăm de la egal la egal cu Olimpia Cluj. Este o echipă puternică ce domină campionatul şi toată lumea vrea să o învingă. Îmi doresc foarte mult să reuşesc acet lucru cu noua mea echipă. Am găsit aici o formaţie competitivă şi un grup unit. Mă bucur că am ales Timişoara. Le cunosc pe câteva fete, cu Andreea Cojocaru am fost colegă la Pandurii. Ne-am dori şi Cupa, dar este timp pentru trofee”, a spus Elena Pasăre.
Campania de transferări la CFR este abia la început. Mâine va ajunge în Timişoara şi Marta Gaio, din Portugalia, iar echipa se va deplasa la Belgrad, pentru un amical de lux cu Steaua Roşie, liderul campionatului sârbesc. Mai sunt vizate şi alte fotbaliste din Portugalia, iar conducerea clubului încearcă să o rezolve şi pe Francine, portarul din Rwanda.
Despre amicalul de la Belgrad, nou-venita Elena Pasăre a spus: “Este clar că nu vrem să ne facem de râs, este un meci pe care îl tratăm cu seriozitate pentru că este şi vorba despre imaginea fotbalului românesc. Îmi doresc să facem o figură frumoasă, şi de ce nu, să câştigăm“.
CFR mai are de disputat trei jocuri în Seria de Vest, după care va merge în play-off unde se vor califica cele mai bune şase echipe din ţară. În plus, "leopardele" sunt calificate şi în sferturile de finală ale Cupei României.