Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

CH Poli respira, dar ramane departe de obiectiv

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 9 ani si 2 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
693

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

In sfarsit, victorie. Echipa de handbal masculin CH Politehnica a obţinut in weekend primul succes din mandatul noului antrenor Pero Milosevic. A fost o victorie clară a “alb-violeţilor”, care au trecut cu 26-20 (15-8) de Energia Pandurii Târgu Jiu. Bănăţenii au încheiat o serie de şase înfrângeri şi s-au impus într-un joc de campionat după mai bine de trei luni.
Ultima victorie în Liga Naţională pentru CH Politehnica a fost consemnată la 22 noiembrie 2014, 41-31, cu CSU Suceava.
Principalii maractori ai Politehnicii în jocul de ieri au fost Demis Grigoraş – 8 goluri, Fenici -4 goluri, Timofte – 4 goluri.
In alta ordine de idei, prim-divizionara de baschet masculin BC Timba a pierdut in fata Stelei si ramane pe locul 12, retrogradabil, in timp ce fetele de la Tymes au pierdut si ele, acasa cu Targoviste, dar au incheiat sezonul regulat pe 6 si vor juca in play-off.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/