Timisoara

Chippy WorldWide Racing

Chippy WorldWide Racing

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 ani si 4 luni
Vizualizari
527

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Echipa ChippyWorldWide Racing a început să călătorească mai întâi ca și hobby, iar mai apoi s-au deosebit ca fiind primii care au traversat Transnistria cu mașini MINI, reușind să doboare recordul pentru cele mai multe țări traversate cu o mașină de către 2 fete.
Datorită acestor călătorii, echipa s-a bucurat de atenția presei în Rusia, Georgia, Turcia și Elveția. Echipa a apărut chiar și revista Top Gear.

Echipa ChippyWorldWide Racing a călătorit în 48 de țări până acum, dar regiunea preferată o reprezintă Balcanii. Echipa a decis să ofere și altora posibilitatea de a se bucura de această experiență extraordinară. Traversând Balcanii și având parte de experimentarea peisajului Balcanilor, ospitalitatea și prietenia oamenilor.

Echipa a recrutat 10 șoferi pasionați din lumea întreagă, de 8 naționalități diferite pentru participarea în acest proiect.

Traseul va porni din Budva (Muntenegru) traversând prin cei mai frumoși munți din lume. Prima oprire va fi în Belgrad (Serbia) pentru a vedea mândria Balcanilor și pentru a învăța despre cultura și istoria interesantă. Următoarea oprire va fi în Timișoara, primul oraș cu străzi iluminate electric. Pentru a conduce nebunește, echipele vor merge pe Transfăgărășan și vor petrece o noapte în București. După aceea, vor merge în direcția Sunny Beach pentru faimoasele petreceri pe plajă și vor finaliza raliul în Sofia, unde vor lua parte la o gală de final.

Raliul presupune provocări zilnice pe care fiecare echipă trebuie să le îndeplinească. De exemplu, fiecare echipă trebuie să primească informații despre țara în care se află în fiecare zi (feluri de mâncare locale, istorie, limbă…) și în ultima zi vor avea parte de un concurs de întrebări. Cel care a învățat cel mai mult despre Balcani va câștiga provocarea zilei.
Rezultatele fiecărei zile și timpii de parcurgere vor determina câștigătorul final.

Echipa ChippyWorldWide Racing își propune să organizeze un raliu prin Balcani în fiecare an pentru că sunt multe locuri frumoase și oamenii sunt foarte prietenoși. Un alt scop urmărit este promovarea Balcanilor prin intermediul echipei Chippy care susține faptul că o astfel de călătorie prin Balcani este cea mai frumoasă experiență de călătorie posibilă.