Timisoara

Chiuvete din Granit Blanco

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Pret
689 LEI
Categorie
Anunturi instalatii sanitare
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
540

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Chiuvete din Granit Blanco

Chiuvetele din granit inoxidabil sunt foarte atrăgătoare pentru aspectul lor neutru și curat, precum și pentru durabilitatea lor. Sunt disponibile în finisaje periate și lustruite. Chiuvetele de calitate superioară sunt fabricate din oțel mai gros, măsurat prin grosimea gabaritului. Cu cât ecartamentul este mai înalt, cu atât este mai subțire oțelul (ecartamentul 20 este mai subțire decât oțelul ecartament 16).

Chiuvetele din granit inoxidabil au un pic mai mult „dăruire” decât un material mai dur precum fonta și sunt mai iertătoare atunci când vasele și obiectele din sticlă sunt aruncate.

Dimensiunea chiuvetei depinde de mărimea bucătăriei. Dimensiunea bucătăriei dvs. dictează de obicei dimensiunea chiuvetei pe care ar trebui să o alegeți. Bucătăriile mici din bucătărie vor fi, cel mai probabil, copleșite de o chiuvetă mare. Regula generală este de a alege o chiuvetă cu un singur bol pentru o bucătărie mică și o chiuvetă dublă sau triplă pentru bucătării mai mari.

Chiuvete mai mari pot necesita personalizare. Asigurați-vă că chiuveta pe care o alegeți se potrivește în dulapul de bază în care este destinat să fie instalat. Majoritatea dulapurilor de bază din stoc și semi-personalizate sunt realizate în lățimi diferite, fie de 36 ”sau până la 48”

Filtre anunt

Sanitare: Chiuvete