Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Cinci necunoscute despre clientii din sex shop-uri

Cinci necunoscute despre clientii din sex shop-uri

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
7655

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Chiar dacă nu ai folosit niciodata pana acum produse din sexshop, sa ştii că nu e niciodată prea târziu să intri şi chiar să faci cateva achizitii.

1. Clientela nu tine cont de vârstă
Majoritatea crede că persoanele care trec pragul unui sex shop sunt în general tinere şi zglobii, însă mirarea este ca nu există o regulă cu privire la acest aspect. Se dovedeste ca aceste magazine sunt vizitate de persoane cu vârste între 20 şi 30 de ani, dar şi de persoane trecute de 55 de ani.

2. Solicitarile pot fi de multe ori neobisnuite
Unii din cei care trec pragul unui sex shop nu o fac pentru a achiziţiona dildo-uri, vibratoare sau stimulente. Cei care activeaza in acest domeniu ne marturisesc ca, uneori sunt intrebati dacă sunt pe stoc ciorapi folositi sau pantaloni din latex în care se poate urina.

3. Vanzatorii nu încearcă toata gama de produse
Deşi îţi pot da recomandari in ceea ce priveste calitatea produselor pe care le comercializeaza, vanzatorii din sex shop-uri nu trec printr-o perioada de pregatire speciala în care încearcă toate produsele din stocul propriu. Recomandările lor sunt sunt facute pe baza reviewrilor date de clienti sau din prospectele furnizate de către producătorii acestora.

4. Doamnele cumpără mai des
Deşi fetishurile barbatilor sunt mai puternic manifestate, tot doamnele sunt cele care cumpara mai mule jucării sexuale. Nu am aflat dacă este din cauza dependenţei de a face shopping, însă doamnele indiferent de varsta nu pleacă aproape niciodată dintr-un sex shop fara sa achiztioneze un produs.

5. Dimensiunea nu are importanta
Chiar daca majoritatea bărbaţilor sunt frustrati in legatura cu marimea barbatiei, doamnele care îşi cumpără vibratoare şi dildo-uri aleg mereu variante robuste. Acestea sunt mai discrete, mai uşor de utilizat în cuplu şi mai simplu de depozitat.

La ToySex.ro gasiti o varitate mare de produse pentru toate varstele si toate gusturile, incepand cu gama de vibratoare si dildouri pana la produse de tip BDSM si terminand cu stimulentele sexuale care sunt de nelipsit din dieta celor care sunt pasionati de sex.

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii