Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro

Cine ofera servicii medicale la domiciliu in Timisoara gratuit?

Cine ofera servicii medicale la domiciliu in Timisoara gratuit?
Adaugat
acum 1 deceniu si 6 luni
Raspunsuri
3
Vizualizari
4469

3 raspuns(uri)

SC Servicii Medicale HC SRL - 0754026947, 0733975820. Am inteles ca lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Sediul il au pe strda Romulus, nr. 62. Trebuie duse ceva acte pt. a putea beneficia de serviciile lor.

Adaugat de peba acum 1 deceniu si 6 luni
Si cei de la Neuromed ofera asistenta medicala de urgenta la domiciliu - serviciu de ambulanta; se lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si nu se plateste nimic extra. Au non stop la 0256970

Adaugat de peba acum 1 deceniu si 6 luni
Sunt asistent medical principal autorizat, cu 11 ani de experienta: 5 cumulati la serviciu de ambulanta si 6 in spital, ofer asistenta medicala la domiciliu persoanelor din Timisoara si locatii invecinate.

Serviciile prestate contra cost: tratament intramuscular, tratament intravenos, sub cutan, aplicat perfuzi si branula in vena, schimbat sonde vezicale, supraveghere medicala.

Detalii suplimentare se pot oferii telefonic - 0726904604

Adaugat de peba acum 8 ani si 6 luni


Raspunsul tau

Va rugam sa introduceti literele din imaginea de mai sus.
Caracterele nu sunt sensibile la majuscule.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro