Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Circa 200 de persoane au spus DA CROSULUI TINERETULUI

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 9 ani si 2 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
629

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Luna mai este o luna dedicata tineretului, iar ca de obicei in aceasta perioada Directia Judeteana pentru Sport si Tineret organizeaza evenimente dedicata tinerilor. Pe langa Proiectul de tineret targ ONGT/ONGS care s-a derulat de dimineata, tot astazi a avut loc si traditionalul Cros al Tineretului.
Circa 200 de tineri s-au intrecut pe un traseu din zona centrala a orasului, de langa raul Bega. Aceasta manifestare a avut ca scop implicarea si motivarea tinerilor de a participa la activitati sportive pentru un stil de viata sanatos. Au participat sportivi legitimati la cluburile de profil, dar si simplii tineri, dornici de a face miscare. Dupa un parcurs de cativa kilometri, cei mai rapizi dintre participanti au fost premiati.
Astfel, s-au acordat 12 vouchere pentru cumparaturi la un magazin de articole sportive din oras, sase la feminin, trei pentru atlete, trei pentru amatoare, si sase la masculin, in mod similar.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro