Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Citeste detalii aici despre cel mai bun avocat roman din Israel

Citeste detalii aici despre cel mai bun avocat roman din Israel

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
573

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Romanul este harnic si face sa infloreasca locul prin care trece sau cel in care prinde radacini. Multi dintre conationali si-au facut gradini de legume in Spania, aducand din Romania leustean, radacini de urzici, sa la aiba la indemana si leurda. Este induiosatoare povestea familiilor care au dus in bagaje radacini de leustean, de leurda si de urzici, fiindu-le dor de gusturile de acasa.

Romanul doreste stabilitate si nu accepta sa stea o viata cu chirie. Analizand situatia obiectiv are perfecta dreptate. Un om nu poate sa depinda la nesfarsit de toanele gazdei sale. Cu banii dati pe chirie el poate sa isi ia o casa in rate si sa le lase ceva copiilor sau nepotilor. La prima vedere, cumpararea unei case sau a unui teren pentru construirea imobilului pare simpla. Necunoscatorii cred ca este suficient sa se faca schimbul intre cumparator, care da banii si vanzator, cel care ofera bunul de folosinta indelungata. In realitate, este necesar ca un avocat priceput sau un notar sa studieze bine actele de proprietate si istoricul acelor bunuri ca persoana de buna credinta care cumpara sa nu aiba probleme.

Se intampla si in tara sa de origine ca un cumparator care nu solicita unui specialist sa urmareasca atent istoricul unei case sau al unui teren sa dea banii, dar sa nu se bucure niciodata de bunul respectiv. Romanul care se afla in Israel si are nevoie de ajutor profesionist sa cumpere bunuri de folosinta indelungata sa nu actioneze singur.

Citeste detalii aici

Samy Ilie este in masura sa ajute, fiindca:
- este un avocat loial, cu o experienta de peste 30 de ani
- stie limba romana, iar romanul poate sa ii spuna ce doreste, ce asteptari are de la colaborarea cu el.
- vorbeste si engleza si ebraica foarte bine, deci se poate ocupa de intocmirea actelor, de negocieri, de infiintarea firmei
- este un excelent cunoscator al legislatiei de orice tip.
- este disponibil si va raspunde prompt cererii potentialilor clienti. Multi romani s-au convins de acest lucru de cate ori i-au cerut ajutorul.

Sarcina cumparatorului, a intreprinzatorului aflat la inceput de drum se simplifica mult, fiindca el isi va conduce pas cu pas clientul sa faca ceea ce este legal. Samy Ilie a actionat providential pentru multi romani, de aceea este foarte apreciat de catre conationali, dar a adus multe servicii si statului care i-a acordat functii si sarcini importante. Datele sale de contact reprezinta acel colac de salvare pe care il ia cu sine turistul cand face o plimbare cu barca pe mare sau pe un lac foarte adanc si nu stie sa inoate.

Romanul strain, in calitate de simplu cetatean nu stie legile tarii sale in intregime, dar legile Israelului care sunt mult mai severe! Samy Ilie va fi cel care va face din legi scutul clientilor sai de origine romana. O persoana anchetata de politie si stresata de situatia in care se afla poate spune lucruri care sunt impotriva sa! Daca intra pe site-ul firmei Si-law.ro, ia repede numarul de telefon al lui Samy Ilie si nu accepta inceperea interogatoriului fara prezenta avocatului, totul va fi bine! Nu este greu sa faca aceste lucruri si va fi scutita de traume si de eventualele degenerari ale situatiei.

In cazul in care un roman se afla in arest si considera ca totul s-a sfarsit si nu mai poate fi salvat, sa nu dispere, ci sa incearce sa il contacteze pe Samy Ilie. Prin interventiile sale energice si pline de tact a reusit sa obtina gratiere prezidentiala pentru multi romani care au petrecut ani buni in arest, pana au realizat ca trebuie sa il contacteze pe maestru si sa ii solicite ajutorul.

Samy Ilie are pentru fiecare roman aflat in impas o rezolvare:
- pentru cei aflati in arest, eliberarea pe cautiune, gratierea sau arestul la domiciliu, pana la solutionarea problemei.
- pentru cei aflati in situatia de a fi expulzati din Israel, obtinerea cetateniei si beneficierea de depturile ce se cuvin din acest statut.
- inapoierea permisului de conducere celor care l-au pierdut in urma comiterii unor infractiuni rutiere.
- o aparare solida celor care apar in fata instantelor civile, penale sau de drept comercial. In spatele unui dosar preluat de Samy Ilie sta o victorie. Lista serviciilor furnizate de acest avocat inimos este lunga, iar romanii trebuie sa fie multumiti ca au la dispozitie un asemenea profesionist.

Cine este Samy Ilie?


Este avocatul pe care reprezentantii statului Israel l-au desemnat sa conduca o echipa de procurori puternici, fiindca au avut incredere in calitatile sale exceptionale. El este romanul care a raspuns de securitatea a milioane de israelieni, achitandu-se de sarcina in mod exemplar. Lui ii erau incredintate anchete incalcite, intens mediatizate, fiindca autoritatile stiau ca nu isi gaseste linistea, pana nu facea sa triumfe adevarul.

El este Samy Ilie pentru care apararea drepturilor omului este tratata cu aceeasi seriozitate cu care este tratata religia, de aceea, cunoscatorii apeleaza fara retinere la ajutorul sau. Tarifele sale sunt accesibile si niciodata nu reflecta calitatea muncii si daruirea cu care abordeaza fiecare caz in parte.

Un roman nu are voie sa se simta singur, strain si neajutorat in Israel, din moment ce are un aparator pregatit sa ii sara in ajutor mereu. Pe site-ul Casei de Avocatura Samy Ilie se poate studia pacursul profesional de exceptie al acestui marcant avocat, dar si ce a facut pentru romanii. La ora actuala este cel mai bun si mai onest avocat roman din Israel si are in spate o experienta de peste trei decenii.

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro