Timisoara

City Car

City Car

Detalii

Adresa
Ghiroda, Strada Aeroport, nr. 2 (Aeroportul International Traian Vuia Timisoara)
Telefon
0256386090
Web
http://www.citycar.ro
Categorie
Inchirieri masini / Rent a car
Modificat
acum 3 saptamani si 15 ore
Vizualizari
3097

Voteaza & Distribuie

Prezentare

City Car Timisoara

In cadrul serviciului rent a car, City Car din Timisoara ofera clientilor nostri o gama variata de masini din toate clasele auto si cu dotari de ultima generatie pentru un confort sporit si o utilizare in conditii de maxima siguranta. Avand in vedere oferta extrem de mare aparuta in ultimii ani pe piata de rent a car din Romania, intelegem dificultatea cu care va confruntati in a gasi o companie ce ofera servicii complete de inchiriere masini la standardele pe care le pretindeti. City Car vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra, punandu-va la dispozitie o oferta variata de modele si clase de masini precum si o serie de servicii conexe, specifice domeniului rent a car.

Tarifele si modalitatile de plata practicate de catre City Car, atat pentru serviciul rent a car cat si pentru celelalte servicii, tin cont de resursele si necesitatile clientilor nostri. Puteti astfel sa alegeti inchirierea unei masini care corespunde necesitatilor si bugetului dumneavoastra, pentru care puteti plati cash, prin transfer bancar sau printr-un card de credit.

Inca de la prima masina inchiriata, City Car a urmarit sa ofere clientilor sai confort si siguranta. Confortul il oferim prin punerea la dispozitie a unor masini ce beneficiaza de dotari si caracteristici superioare, cum ar fi aerul conditionat, dispozitivul de navigare (GPS), scaunele reglabile sau spatiul interior generos. Siguranta este asigurata prin inspectii tehnice periodice, echiparea masinilor cu anvelope corespunzatoare sezonului sau dotarea cu scaune speciale destinate copiilor.

Orar

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00