Timisoara

Anunt Platina Cabinet ginecologic in Timisoara

Doctor ginecolog Stela Cojocaru ofera doamnelor si domnisoarelor servicii ginecologice de specialitate: consultatii ginecologice, diagnosticare paraclinica ginecologica (Analize, Investigatii) Interventii chirurgicale ginecologice, Planning familial. Cabinetul dispune de un ecograf de ultima generatie cu functii si aplicatii variate.

Clinica de Reumatologie in Timisoara

Detalii

Telefon
0356881112
Social links
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Apartine de
Centrul Artrokinetica
Vizualizari
3220

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Clinica de Reumatologie in Timisoara


Clinica de Reumatologie si Fiziokinetoterapie Artrokinetica din Timisoara ofera o gama larga de servicii adresate pacientilor cu afectiuni musculo-scheletale: boala artrozica, reumatisme inflamatorii (poliartrita, tendinite, bursite, spondilita) afectiuni ale coloanei vertebrale (discopatii, spondiloza, scolioze, nevralgii, osteoporoza) recuperare post traumatica, recuperare dupa interventii chirurgicale, recuperare in cazul afectiunilor neurologice.

Alte servicii medicale oferite: Medicina Interna, Ecografie, Fiziokinetoterapie.

Anunt Platina Cabinet de Geriatrie si gerontologie in Timisoara

Cabinetul medical Dr. Mihaela Dumitrasciuc din Timisoara ofera pacientiilor vartsnici servicii de Geriatrie si gerontologie. Caracteristic acestor specialitati este faptul ca pacientii prezinta comorbiditati (mai multe boli asociate) si au un oarecare grad de dependenta fata de persoanele din jur sau mai putina autonomie decat in trecut.