Timisoara

Cloaca

Detalii spectacol

Telefon
0256499908
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Apartine de
Teatrul National Timisoara
Vizualizari
2147

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 22 septembrie 202119:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Cloaca

Patru vechi prieteni, acum la vârsta de mijloc, se reîntâlnesc într-un moment de cotitură pentru viața fiecăruia dintre ei. Nu mai sunt tineri, dar nici bătrâni încă, libertatea li se pare o noțiune din ce în ce mai relativă, opțiunile tot mai limitate: Pieter, istoric de artă, acum funcționar, e în mijlocul unui conflict stresant cu primăria pentru niște tablouri odinioară subevaluate.

Joep, politician de succes, se ascunde la Pieter de eșecul său matrimonial. Tom, avocat celebru, încearcă să-l ajute, deși își are și el propriile lui probleme cu drogurile. În sfârșit, Maarten, dramaturg, are o relație cu fiica de 18 ani a lui Joep. Patru povești, patru destine care se întrepătrund și care, între tragic și comic, pun la încercare o prietenie de-o viață.

Cloaca, multipremiată și ca spectacol de teatru și ca film, a fost montată în Olanda, Argentina, Marea Britanie (la celebrul teatru Old Vic, în regia lui Kevin Spacey), Germania, Elveția, Austria și Spania. În România, piesa a fost citită în lectură publică, în 2009, în prezența autoarei.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru