Timisoara

Club Des Belugas feat. Brenda Boykin

Club Des Belugas fest. Brenda Boykin

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Apartine de
La Capite
Vizualizari
1467

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 1 august 201421:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Biletele se pun in vanzare incepand cu data de 14 iulie. Pretul unui bilet in avans este 20 lei ori 10 lei pentru studenti (cu carnetul de student). In ziua concertului, incepand cu ora 19, pretul unui bilet este 30 lei. Studentii sunt rugati sa prezinte carnetul de student atat la cumpararea unui bilet cat si la poarta, in seara concertului.

Recitalul formaţiei o va aduce la Timişoara pe binecunoscuta artistă de origine americană Brenda Boykin, despre care criticul de muzică şi istoricul Lee Hildebrand spune că este “cea mai autentică şi creativă voce feminină din generaţia sa”. Brenda Boykin a fost nominalizată la Best vocalist of the Year în cadrul premiilor BAMMY şi colaborează din 2005 alături de cei de la Club Des Belugas. Muzica lor jonglează creativ cu stilurile europene contemporane lounge şi nu-jazz, beaturile brazilene, black-soul-ul american şi ritmurile de swing specifice anilor ’50, ’60 şi ’70. Alături de cele 14 albume proprii lansate de trupă până în prezent, Club des Belugas a fost selectat de-a lungul anilor pentru a apărea pe mai bine de 700 de compilaţii din lume.

Lideri ai scenei europene de nu-jazz, grupul numără sute de concerte în palmares şi continuă să inspire zeci de remixuri anual care abordează muzica lor. Proiectul numit Club Des Belugas s-a înfiinţat în anul 2002, în Germania, prin reinventarea ritmurilor braziliene, soul şi swing americane a anilor ’50-’70, combinând în mod liber cele mai bune tehnologii electronice şi o varietate de ritmuri de dans cu elemente jazz tradiţionale. Piesele Club Des Belugas au apărut pe cele mai faimoase compilaţii de muzică nu-jazz sau european lounge music. “Cafe de Paris”, “Hotel Costes”, “Saint Germain des Pres Cafe”, “Claude Challe” sunt doar câteva serii de compilaţii muzicale care conţin piese produse de Club Des Belugas. Începand cu anul 2006, trupa devine cunoscută şi pentru reeditările unor piese clasice celebre precum “Mambo Italiano” a lui Dean Martin, “Puttin’ on the Ritz” a lui Fred Astaire sau “Air Mail Special” a Ellei Fitzgerald.

Concertul Club Des Belugas va avea loc La Căpiţe în data de 1 august, de la ora 21.00. Binecunoscuta formaţie a mai susţinut de-a lungul timpului două concerte în oraşul nostru, în 2009 şi 2010, evenimentele puse la cale de organizatorii care i-au invitat şi în acest an bucurându-se de un succes deosebit. Formula în care cei de la Club Des Belugas vor concerta la Timişoara este: Brenda Boykin, Matthias Bangert, Roman Babik, Karl Boes, Michael Neher Warkocz şi Detlef Hoeller.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta