Timisoara

Anunt Diamant Bahuczki Peter - fotograf botez

Sunt Peter Bahuczki - 0723.079.866 - fotograf botez, cununie, evenimente sportive, petreceri, team building, serbari scolare si gradinite, evenimente de afaceri, expozitii si targuri din Timisoara. Predarea pozelor in maxim 48 de ore. Ofer factura pentru serviciile oferite.
https://www.bahuczki.ro/peter-bahuczki-fotograf-botez/

Clubul de carte Colț Firesc de Lectură

Clubul de carte Colț Firesc de Lectură

Detalii lansare de carte

Telefon
0256433094
Social links
Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 6 ani si 9 luni
Vizualizari
745

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 17 februarie 201817:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Librăria Cartea de Nisip vă invită la o nouă întâlnire a clubului de carte Colț Firesc de Lectură.

Volumul discutat va fi Lenin Dada, un roman-studiu apărut în anul 2017 la editura Art.

Evenimentul va avea loc sambătă, 17 februarie, începând cu ora 17.00.

Vor participa scriitorul Luca Dinulescu și bloggerul Răzvan Zamfirescu (Colț Firesc de Refugiu).

Ai citit o carte care ți-a plăcut. Acum vrei să discuți pe marginea ei și să dai de veste lumii. Clubul Firesc de Lectură este locul unde opiniile scorțoase răman la intrare, iar cititorul are ultimul cuvânt. Colțul în care suntem devoratori de povești, iubitori de lumi alternative, visători și zburători din carte în carte. Locul în care îți spui părerea și intri în dialog (ori polemică) alături de oameni din industria cărtii: autori, bloggeri, traducători, coordonatori de colecții etc.

La noi, gusturile se discută!


Lenin Dada de Dominique Noguez

Pe lângă simbol al Revoluției Ruse, clasic al marxismului și figură importantă a istoriei, Lenin pare să fi fost un actor decisiv în episoade mai mici, mai laterale, dar esențiale ale vieții Europei. Dominique Noguez ne propune aici una dintre cele mai citite, mai bine cercetate și mai sarcastice cărti de istorie alternativă din ultimele decenii. Îl urmăreste pe Lenin prin barurile din Zürich, apoi la Cabaret Voltaire, unde viitorul revoluționar bea, cantă și scrie coț la coț cu avangardistii, reușind chiar să dea numele viitoarei miscări: DADA. Pentru că la sfârșit să aflăm-în urmă unei cercetări care pare tot mai improbabilă cu cât e mai precisă-nu numai că unele dintre poeziile lui Tristán Tzara au fost scrise de Lenin, dar că Revoluția Rusă a fost ea insăsi un mare act dadaist.

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com