Timisoara

Co-terapia si dialectica esecului

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 8 ani si 10 luni
Vizualizari
1048

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 25 martie 2015 - Joi 26 martie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Co-terapia și dialectica eșecului Dragi colegi psihoterapeuti, psihologi, logopezi, consilieri familiali, psihiatrii si medici va multumim pentru decizia de a participa alaturi de noi la un eveniment inedit la care va invitam cu bucurie in zilele de 25-26 Martie 2015, sustinut in tandem de catre Raluca Jacono si Anca Tiurean - psihoterapeuti familiali si consilieri Familylab.

In acest workshop dorim sa va facem cunoscute si sa va punem la dispozitie cunostintele si experienta noastra in munca de echipa terapeutica, un cadru de lucru care se dovedeste deosebit de util pentru cresterea oportunitatilor de invatare, atat pentru familie cat si pentru terapeuti. Procesul de maturizare atat a terapeutilor cat si a familiei tine de capacitatea acestora de a valorifica si integra esecul in procesul lor de dezvoltare. Acest lucru poate sa fie greu de imaginat de catre cei focalizati pe succes sau cei speriati de o posibila nereusita.
In aceast sens, workshopul nostru va oferi in mod consistent atat resursele teoretice ale muncii noastre cat si spatiul necesar pentru experiemenarea directa a acestora. Participantii sunt invitati sa aduca in grup cazurile sau dilemele cu care se confrunta in munca lor si le vom aborda prin diferite technici cum ar fi supervizarea directa, munca in grup, joc de rol etc.
Munca noastra are la baza o experienta comuna alaturi de Jesper Juul si David V. Keith (colaboratorul terapeutului simbolic experiential Carl Whitaker). Nu in ultimul rand va oferim o atmosfera care se hraneste din personalitatile noastre complementare.
Locatia : Institutul Areopagus, Calea Martirilor (Girocului) nr.104, Timisoara
Participanții din alte localități sunt invitați să participe prin Skype la acest workshop, în limita locurilor disponibile.