Timisoara

Anunt Platina KS Language Centre

KS Language Centre din Giroc - tel. 0753.801.328 - prof. dr. Karina Schwarz - organizeaza cursuri de limba engleza, germana si romana pentru adulti si copii in Timisoara

Cocosatul de la Notre Dame

Cocosatul de la Notre Dame

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1467

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 15 martie 202320:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Cocoșatul de la Notre Dame

Baletul pe muzica compusă de Peter Venczel este inspirat de romanul "Notre-Dame de Paris", de Victor Hugo (1802-1885). Regia și coregrafia spectacolului poartă semnătura balerinului și coregrafului Vlad Sebastian, iar eclerajul spectaculos, efectele speciale, proiecțiile și ”fumul greu” de gheață carbonică potențează atmosfera poveștii. Baletul „Esmeralda”, după romanul „Cocoşatul de la Notre-Dame” al lui Victor Hugo, a avut premiera absolută la Londra, în 1844. Coregrafia originală îi aparţine lui Jules Perrot. În 1899, Marius Petipa a reluat spectacolul, în coregrafie proprie, special pentru Matilda Kşesinskaia (1872-1971), prim-solista Baletelor Imperiale de la Sankt Petersburg.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Balet

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro