Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Colaborarea UPT cu Universitatea din Minho se extinde

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
512

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Colaborarea UPT cu Universitatea din Minho se extinde

Aprecierea și recunoașterea internațională a numeroase cadre didactice ale Universității Politehnica Timișoara au constituit întotdeauna un motiv de mândrie, pe de o parte, dar au condus și la stabilirea unor relații de colaborare pe teme didactice și de cercetare, pe de altă parte. Astfel de colaborări fructuoase au condus la încheierea unor parteneriate cu universități de prestigiu din întreaga lume.
Un astfel de parteneriat este cel stabilit între Universitatea Politehnica Timișoara și Universitatea din Minho, clasată între primele trei universități din Portugalia. Primele relații de colaborare între cadre didactice din cele două instituții de învățământ superior au fost stabilite cu mulți ani în urmă, în special în domeniile Ingineriei mecanice, Construcțiilor civile și Construcțiilor metalice. Colaborarea din ce în ce mai strânsă a dus la încheierea unui acord de parteneriat între cele două universități, în urma vizitei efectuate în Portugalia de o delegație a conducerii UPT, condusă de rectorul acesteia, prof.univ.dr.ing. Viorel-Aurel Șerban, în anul 2018.
La mijlocul lunii iulie 2019, o delegație a Universității din Minho, compusă din rectorul acesteia, prof.univ.dr. Rui Vieira de Castro, și decanul Facultății de Inginerie, prof.univ.dr.ing. Joao Luís Marques Pereira Monteiro, a vizitat Universitatea Politehnica Timișoara, în vederea extinderii colaborărilor dintre cele două universități. Cu această ocazie au fost stabilite posibilități punctuale de cooperare, cum ar fi: mobilități ale studenților și cadrelor didactice în cadrul programelor de tip Erasmus, organizarea unor doctorate în cotutelă, stabilirea unor posibilități de colaborare la nivelul programelor de Master, precum și identificarea unor teme de cercetare comune care să permită dezvoltarea unor granturi în parteneriat.
După primirea la Rectoratul UPT, vizita a continuat la facultățile de Construcții Civile, Științe ale Comunicării, Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, Electrotehnică și Electroenergetică, la Biblioteca și Centrul de Conferințe ale UPT, la Institutul de Cercetări pentru Energii Regenerabile (ICER), precum și la bazele sportive ale UPT.

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro