Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Colecții modulare de mobilă pentru living

Colecții modulare de mobilă pentru living

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
391

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mobila modulară a început să fie dezvoltată la începutul secolului trecut ca răspuns la nevoia de modernizare a spațiilor de locuit, iar livingul – camera centrală a oricărei reședințe – a beneficiat din plin de evoluția acesteia. Acest tip de mobilier a devenit din ce în ce mai popular grație avantajelor legate de funcționalitate, aspect, preț și diversitate.
1. Economisește spațiu
Acest tip de mobilă reprezintă un ansamblu care poate fi împărțit în elemente independente, de sine stătătoare. Din acest motiv, poți să decorezi livingul amplasând piesele de mobilier în funcție de spațiul disponibil și în acord cu propriile gusturi. Biblioteca, rafturile și modulele auxiliare pot fi aliniate cu peretele, în timp ce spațiul central al camerei poate fi utilizat pentru amplasarea canapelei și a unei mese modulare pentru living sau a unei măsuțe cochete pentru servirea cafelei și a gustărilor. În felul acesta, spațiul livingului va fi unul aerisit în care tu și cei dragi vă veți simți confortabil.

2. Mobilierul modulareste multifuncțional
Mobilierul modulareste potrivit atât pentru spații de dimensiuni mici și medii, cât și pentru spații generoase. Într-un living de dimensiuni reduse, de exemplu, corpurile mobilei pot fi amplasate în concordanță cu configurația camerei, acestea putând servi mai multor scopuri.

Pentru că mobila modulară este creată special pentru asamblarea la domiciliu, poți muta, reconfigura și îmbina piesele sale componente, de multe ori detașabile, pentru a răspunde nevoilor tale. În cazul în care livingul tău dispune de un spațiu generos, e bine să știi că există și colecții modulare de living alcătuite din elemente care pot fi poziționate la distanțe mari unele de altele, ele putând înfrumuseța părțile camerei în care sunt amplasate în mod autonom, creând astfel un living aerisit și cu un aspect estetic deosebit.
.
3. Te ajută să schimbi aspectul livingului
Schimbarea poziției corpurilor de vitrină cu cea a corpurilor de bibliotecă, de exemplu, alături de modificarea aranjării elementelor componente ale canapelei modulare pot transforma aspectul livingului. Canapeaua modularăeste unul dintre elementele care, prin repoziționare, poate schimba de unul singur aspectul livingului. Mutarea canapelei din centrul camerei la 20 de centimetri de perete alături de repoziționarea corpului de mobilă pe care se află ecranul LCD, împreună cu modificarea amplasării scăunelelor și a mesei conferă livingului un aspect complet nou.

4. Te costă mai puțin decât mobilierul unitar sau mobila la comandă
Mobila modulară pentru living te costă mai puțin pentru că:

  • poți cumpăra doar piesele necesare spațiului de care dispui;
  • poți schimba scopul corpurilor de mobilă modulară (atunci când îți întemeiezi o familie sau ai un coleg de cameră, de exemplu);
  • poți modifica dimensiunea unui singur element și nu a întregii mobile;
  • costul de producție este mai mic decât cel al mobilierului unitar sau al mobilei la comandă și acest cost se reflectă în prețul de vânzare.

5. Îți oferă o gamă diversă de opțiuni

Elementele acestui tip de mobilă sunt disponibile într-o gamă variată de design, culori și materiale, potrivite pentru orice tip de spațiu. Chiar dacă livingul tău are o dimensiune redusă, mobila modulară îl poate transforma într-un spațiu cu aspect chic grație cuburilor compacte și rafturilor de depozitare cu aspect modern sau retro.

Pentru că mobila modulară este disponibilă într-o paletă largă de culori, este recomandat să alegi nuanțele potrivite pentru spațiul de care dispui și stilul de decorare al încăperii. Culorile pereților, ale covorului și perdelii, precum și stilul celorlalte elemente care îți decorează livingul trebuie să fie în armonie cu nuanțele mobilei pentru a crea un spațiu confortabil și un aspect vizual plăcut.

În ceea ce privește materialele, această mobilă poate fi produsă din lemn – materialul cel mai scump, însă și din alternative mai ieftine cum ar fi MDF-ul, un material dens, prietenos cu mediul, disponibil în orice culoare. În cazul în care îți dorești un model mai scump, mulți vânzători oferă și varianta achitării mobilei pentru living în rate.

6. Opțiuni pentru livingurile de dimensiuni mari
E bine să știi că există și sisteme modulare de mobilă pentru living. Aceste sisteme, care pot include canapea, vitrine închise, corpuri de bibliotecă și dulapuri cu finisaje de calitate superioară, sunt perfecte pentru livingurile în stil elegant sau clasic, însă există disponibile și variante pentru stilurile modern și minimalist.

Canapele modulare
sunt compuse din mai multe elemente care pot fi dispuse în configurații diferite pentru a satisface orice nevoi. Aceste canapele pot fi transformate în spațiu pentru dormit pentru unul sau mai mulți musafiri rămași peste noapte când nu dispui de un dormitor secundar.Rearanjarea pernelor canapelei poate transforma livingul și într-un spațiu potrivit pentru “movie night” alături de prieteni, pentru siesta alături de familie după masa de duminică sau pentru o după-amiază de jocuri video cu copiii.

Cu cât canapelele modulare dețin mai multe elemente, cu atât le poți aranja într-un număr mai mare de combinații. În general, fiecare modul dispune de elemente independente de fixare care-i permit să fie atașat de alte piese ale canapelei. Cu linii bine definite și spațiu generos, canapelele modulare conferă livingului un design modern și practic.

Canapelele modulare îți oferă libertatea de a decora livingul conform propriei creativități, elementele sale putând fi folosite și pentru a schimba aspectul vizual al încăperii. Unu-două module așezate lângă o măsuță de cafea sau lângă un scaun ottoman schimbă decorul livingului, rapid, ieftin și fără efort.

Pentru un living decorat cu bun gust, poți alege un astfel de sistem modular în care piesele independente creează impresia că fiecare element este la locul potrivit.

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii