Timisoara

ColorMagic.ro - Care sunt cele mai utilizate produse pe baza de lac pentru lemn exterior pentru protejarea parchetului?

ColorMagic.ro – Care sunt cele mai utilizate produse pe baza de lac pentru lemn exterior pentru protejarea parchetului?

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
963

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Suprafetele din lemn sunt foarte importante in industria constructiilor. Insa, este foarte important ca acestea sa fie intretinute in mod corespunzator inainte de utilizarea lor si in acest sens au fost create produse speciale, cum sunt produsele pe baza de lac pentru lemn exterior fabricate de compania olandeza Sikkens. Lacurile pentru lemn exterior trebuie alese cu grija deoarece actiunea factorilor externi poate duce la grave vatamari ale suprafetelor.

Din fericire insa, compania Color Magic comercializeaza produse de cea mai buna calitate ce va vor ajuta sa intretineti suprafetele de lemn o perioada lunga de timp.

Traditia si calitatea – Caracteristici importante ale produselor pe baza de lac pentru lemn exterior

Producatorul Sikkens este prezent cu produse destinate acoperirii unei mari game de suprafete. De peste 200 de ani, produsele Sikkens sunt apreciate la nivel international. In Romania, prin intermediul magazinului online ColorMagic.ro descoperiti o multime de produse si de informatii referitoare la modul de utilizare, iar calitatea este garantata de producator.

Caracteristicile unui lac lemn profesional pentru suprafete exterioare
  • Rezistenta la factorii fizicisi presiuni mecanice – Indiferent suprafata de lemn, factorii fizici sunt prezenti. Insa la exterior, acestia cu siguranta ca vor fi mult mai prezenti decat la interior. Prin factori fizici ne referim atat la interactiunile cu persoane, cat si la interactiuni cu fenomene ale naturii. Tocmai de aceea, pentru astfel de suprafete trebuie alese produse cu un grad mare de rezistenta, precum Rubbol Staura;
  • Rezistenta la razele UV – Chiar daca nu sunt la fel de vizibile precum alti factori fizici ce pot compromite integritatea suprafetelor din lemn, razele UV sunt la fel de daunatoare. Tocmai de aceea, pentru exterior trebuie, in mod obligatoriu, sa alegem un lac pentru lemn exterior ce ofera si protectie ridicata impotriva acestora.

Produsele Sikkens disponibile in magazinul online ColorMagic.ro au toate aceste caracteristici importante pentru protejarea suprafetelor din lemn.

Avantajele achizitiei unui lac lemn exterior de calitate

Producatorul Sikkens este foarte atent in ceea ce priveste toate detaliile, iar pe website-ul companiei Color Magici gasiti informatii referitoare la fiecare produs in parte.

Pentru a va asigura ca suprafetele din lemn pe care doriti sa le protejati vor avea o rezistenta indelungata, trebuie ca in primul rand sa alegeti tipul potrivit de lac, iar prima alegere ar trebui sa tina cont de mediul in care se afla lemnul, exterior sau interior.

Materialele prime de cea mai buna calitate utilizate pentru a produce lacuri de lemn de pentru exterior nu doar ca vor asigura protectia corespunzatoare, insa in acelasi timp vor scoate in evidenta aspectul si culoarea naturala a acestuia, deoarece producatorii lacurilor stiu cat de importante sunt caracteristicile estetice ale lemnului.

Site-ul colormagic.ro va pune la dispozitie produse de cea mai buna calitate, recunoscute pe plan international, insa si servicii pe masura.

Pentru a contacta departamentul de relatii cu publicul al reprezentantei din Bucuresti apelati la urmatoarele numere de telefon:
0722 650 145
0724 336 280
0799 965 286
Iar pentru reprezentanta din Brasov apelati la numerele:
0734 736 842
0268 335 167.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari