Timisoara

Combo Artist - Diana Barbu

Combo Artist | Diana Barbu

Detalii expozitie

Telefon
0737216500
Social links
Categorie
Expozitii
Modificat
acum 3 luni si 2 zile
Vizualizari
449

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Ilustratoarea Diana Barbu va vernisa prima expoziție personală în cadrul evenimentului “COMBO ARTIST”, sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 16.00, în spațiul clubului Saccade. Evenimentul ”Combo Artist” propune un nou concept de petrecere a timpului liber, împletind plăcerea de a ieși în oraș cu dragostea de arta şi obiectele de design „made in RO”. Expoziția poate fi vizitată până în data de 3 ianuarie 2020.

Diana Barbu este o ilustratoare autodidactă a cărei ilustrații se nasc din curiozitate, din atracția față de culorile puternice, vibrante și din fascinația sa pentru plante exotice și viața acvatică. O mare inflență asupra stilului în care desenează provine dinspre ilustratorii anilor ’40-’50, dar și dinspre designul obiectelor create în aceeași perioadă.

Bine cunoscută în rândul pasionaților de ilustrație și de bijuterii ce poartă marca „made in RO”, Diana Barbu a câștigat rapid popularitate în rândul ilustratorilor din peisajul românesc datorită personajelor sale colorate și pline de farmec, dar și a creativității ei nemărginite care se extinde în mai multe domenii conexe. Până în prezent, Diana a ilustrat cărți pentru copii, diverse ambalaje de produs, etichete de bere, borsete. Iar lista nu se oprește aici.

În paralel, Diana creează bijuterii. „Cerceii și colierele bombonisice Mimieux au un design inspirat din lucrurile mărunte care aduc bucurie și culoare în viață - copacii înfloriți ai primăverii, entuziasmul unei călătorii la mare, plăcerea de a savura o înghețată, piețele colorate de belșugul verii sau dulciurile copilăriei” transmite ilustratoarea.

Expoziția va cuprinde cincisprezece lucrări originale semnate Diana Barbu Illustration, îmbrăcate în rame cu design contemporan realizate de Woodify Craft - un atelier local de meșteșugării ce creează adevărate povești în trei dimensiuni, din materiale naturale, neprelucrate sau tratate, cum ar fi lemnul masiv și metalul.

Seara se va încheia cu o petrecere marca 48h Records ce marchează lansarea mult așteptatului Northern Lights EP, semnat de Newgotti alături de Blanilla și Zo.