Timisoara

Comoara Ligii AC

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente educatie
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
407

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 4 mai 2018 - Duminica 6 mai 2018

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Zeci de studenți din toată țara vin la UPT să caute „Comoara Ligii AC”

Zeci de studenți din toată țara vin la Universitatea Politehnica Timișoara, în perioada 4 - 6 mai 2018, pentru „Comoara Ligii AC”, un proiect al Ligii Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (Liga AC) ajuns anul acesta la cea de-a XI-a ediție.
Proiectul, destinat studenților dintr-o organizație membră ANOSR și organizații partenere, are la bază celebrul joc al vânătorii de comori. Acesta constă în urmărirea indiciilor, mergând de la un obiectiv turistic al Timișoarei la altul, în vederea rezolvării traseului. La fiecare obiectiv ales se vor îndeplini, la alegere, una din două provocări.
Tema de anul acesta este „Tărâmul eroilor”. Participanții, împărțiți în echipe, vor avea ocazia să fie eroi de poveste. Fiecare dintre ei va avea o putere magică cu care pot ajuta la finalizarea unei provocări la alegere, de-a lungul traseului. Totodată, tema aduce o noutate în cadrul acestei ediții, bătăliile dintre eroi. Ele vor avea loc simultan între echipe, având ca scop acumularea de puncte ce îi poate aduce mai aproape de premiile din comoară.
Anul acesta sunt așteptați 85 de participanți din toată țara. Vineri, 4 mai, studenții vor sosi la Timișoara, iar sâmbătă, 5 mai, la ora 9:00, se vor aduna în fața Cantinei UPT pentru pozele de grup și ultimele instrucțiuni. De la ora 10:00 vor parcurge traseul spre găsirea „Comorii Ligii AC” și descoperirea Timișoarei, iar întreaga aventură se va încheia duminică.
Această activitate este un proiect câștigător al programului Com’On Timișoara 2017, organizat și implementat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, cu finanțare din partea Primăriei Municipiului Timișoara prin programul de finanțări nerambursabile alocate de la bugetul local pentru activități nonprofit culturale și de tineret de interes local conform HCL 40/29.07.2016 și cofinanțare din partea BCR (Banca Comercială Română).
Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul http://comoara.ligaac.ro/ sau pagina de Facebook.