Timisoara

Companiile pot obtine finantare rapida de la Omnicredit

Companiile pot obtine finantare rapida de la Omnicredit

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 2 luni si 6 zile
Vizualizari
114

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Companiile la inceput de drum au nevoie de un circuit cat mai bine pus la punct de investitii si de incasari in schimbul serviciilor prestate. Cu toate acestea, sistemul de incasare presupune niste etape intermediare ce blocheaza incasarea imediata a banilor. De cele mai multe ori, transformarea sumelor castigate in lichiditati disponibile spre a fi tranzactionate necesita termene de la 30 pana la chiar 90 de zile. Pentru a elimina totusi acest timp intermediar si de a beneficia de intrarea banilor in circulatie imediat ce acestia au fost achitati, fara a mai experimenta blocarea acestora si perioadele de scadenta.

Cum functioneaza un serviciu de factoring pentru companii?

Fiecare proprietar se confrunta tot mai des cu imposibilitatea de a accesa in timp util banii aferenti serviciilor prestate sau produselor furnizate. Aceasta problema isi are cauza in anumite etape birocratice mult prea complicate, care impiedica dezvoltarea micilor intreprinderi. Mai exact, sumele pe care le vizeaza anumite facturi, odata achitate de client, intra in cont sub forma unor sume blocate, care necesita o anumita perioada de timp pentru a putea reintra in circulatie. Aceasta perioada, numita si de scadenta, se poate prelungi pana la 30, 60 sau chiar 90 de zile de la momentul blocarii, ceea ce face ca antreprenorul sa se regaseasca constant in situatia in care nu isi poate reorienta castigurile catre plata anumitor responsabilitati lunare, cum ar fi salariile angajatilor sau taxele catre stat.

Pe piata financiar bancara, Omnicredit se pozitioneaza ca fiind prima platforma finetch din Romania care ofera posibilitatea de finantare prin servicii alternative cum ar fi cele de factoring pentru companii. Acest lucru presupune ca o a treia parte sa medieze relatia dintre persoana juridica si client, prin alocarea unei sume de bani egale cu cea a facturilor ce urmeaza a fi virate. Cu alte cuvinte, clientul achita datoriile, dar banii sunt blocati. Pentru ca dumneavoastra sa nu mai asteptati deblocarea acestora Omnicredit se angajeaza sa vireze aceasta suma in cel mai scurt timp in contul fiemei, urmand ca suma blocata sa fie redirectionata direct in contul Omnicredit.

Care sunt avantajele colaborarii cu Omnicredit in vederea unei finantari de tip factoring?

Echipa noastra este constituita din experti ai sectorului financiar ce detin experienta in domeniu de peste 15 ani si care pot oferi consultanta tuturor clientilor nostri in vedere alegerii celei mai bune solutii pentru problema curenta cu care se confrunta la un moment dat.

Utilizand aceasta metoda de deblocare a banilor, nu vor mai exista discrepante intre momentul in care primiti banii pe facturi si momentul de plata al furnizorilor, angajatilor sau altor taxe aferente, cel din urma avand o frecventa mult mai mare decat primul. Veti reusi asadar, doar prin cateva click-uri sa obtineti acces la toate sumele de care dispuneti sub forma de facturi, in doar 8 ore de la solicitare.

Pe langa avantajul rapiditatii, aveti garantia ca veti primi pana la 100% din valoarea facturilor, noi rezervand doar un mic comision din valoarea totala. Costul acestuia este calculat in momentul in care plasati solicitarea de a beneficia de acest serviciu, care de regula este in medie de 3% din valoarea totala a incasarilor dintr-o luna. Nu veti fi nevoit sa faceti imprumuturi la nicio institutie financiara. Cu Omnicredit, serviciile de tip factoring presupun un circuit bine stabilit de virare a sumelor intre cele trei parti implicate. In acest fel se elimina riscul de a se aduna datorii de orice natura.