Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro

Concert Flare

Flare: Lansare album ”By default”

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Vizualizari
1019

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 3 iulie 201421:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Trupa Flare are plăcerea de a vă invita joi, 3 iulie 2014, la lansarea primului său album – ”By default”. Evenimentul va avea loc începând cu ora 21:30, la La Căpițe, iar intrarea este liberă.

Trupa Flare s-a înființat în anul 2003 sub denumirea inițială de Effect. Până în anul 2012, trupa a cântat doar cover-uri. Experiența dobândită prin susținerea de concerte live atât în Timișoara cât și în alte orașe importante din țară i-a determinat să își compună propriile cântece. Astfel, cu o altă identitate, trupa și-a schimbat denumirea in Flare, având componență: Ioan Popovici – voce, chitară, Cristian Mereuță – keyboard, Alin Costache – tobe, voce, Daniel Simon – chitară bass. Deși are un trecut lung, trupa are o istorie scurtă, iar lansarea primului album îi plasează în postura de newcomers. Genul muzical abordat este soft rock alternativ. Un gen la fel de conceptual ca și piesele de pe primul album. Toate piesele au luat naștere din trăirile proprii ale fiecăruia dintre membrii trupei, din acest motiv cele două teme mari abordate sunt poveștile cu un ”el” și o ”ea”, un subiect inepuizabil și cu nuanțe diferite de la o poveste la alta și evoluarea individuală, prin schimbările intervenite de-a lungul timpului și prin experiențele trăite. Sunt piese și cuvinte cu care poate rezona orice om.

Iată ce declară liderul trupei, Ioan Popovici: ” In principal, noi cântăm despre evidentele pe care le ignorăm pentru că nu sunt interesante; despre libertatea controlată dar nederanjantă, vorbim lucruri vorbite dar neasumate; cântăm despre sclipirea din ochii ei ... un lucru prea banal dacă nu îl trăiești tu; despre teama din stomacul nostru ... un lucru prea mărunt. Cântăm despre ”trecut” și asa, de dragul nostalgiei, ne asumam curajul în a-l reaminti.”

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant CBS Medcom Hospital

CBS Medcom Hospital Timisoara reprezintă un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă azi, sub ochii noștri. Condițiile oferite, aparatura medicală, dotările excepționale, înalta pregătire profesională a personalului, toate reprezintă garanții pentru cei ...

https://medcom.ro