Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro

Concert Mircea Baniciu

Detalii petrecere/concert

Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
2746

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 10 noiembrie 202219:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Concert Mircea Baniciu

Când spui MIRCEA BANICIU, te gândești nu doar la o VOCE inconfundabilă care a străbătut generaţii şi a traversat epoci dar și la imensa bucurie cu care deținătorul ei a impărtășit de fiecare data publicului talentul şi capacitatea sa creativă. Pentru că MIRCEA BANICIU a dat enorm publicului in cei peste 50 de ani de carieră a venit momentul să-i dăm ceva înapoi şi să-l omagiem așa cum se cuvine, printr-un un eveniment special, un eveniment sărbătoresc şi relaxat, realizat cu mijloacele artei spectacolului şi ale industriei de entertainment.

Gala STELE ROMÂNEȘTI care il are protagonist pe 10 noiembrie 2022 la Teatrul Național din Timișoara (locul in care a debutat, de fapt) face parte dintr-o serie de evenimente concept dedicate acelor personalităţi care au atins maturitatea profesională, au reprezentat România în lume şi au adus o contribuţie importantă în domeniul lor de activitate, inspirând tinerele generații.

Prin urmare, și de aceasta dată, cel sărbătorit se va afla in postura …invitatului special la un un eveniment exclusivist, inconjurat de prieteni, colaboratori, oameni apropiaţi dar şi de oficialităţi sau reprezentaţi ai națiunii de care a rămas atât de legat.

Pe parcursul a 2 ore, vom asista la o avalanșă de surprize (in egală măsură pentru protagonist și pentru public) pentru că Gala îşi propune să fie o incursiune subiectivă şi sentimentală atât în viață profesională cât și în cea personală a veșnic tânărului menestrel sub forma unui spectacol la care conspiră familia, prietenii de-o viață și partenerii de scenă, trecând de la performanțe la provocări.

Amfitrionul acestei seri a emoțiilor este HORIA BRENCIU

Gala Stele Romanesti este un eveniment care aduce in lumina reflectoarelor intreaga activitate a unui brand românesc de valoare, fie că este din lumea artistică, sportivă sau oricare alt domeniu. Evenimentele precedente au pus in valoare activitatea și viața a doua personalități: cei 50 de ani de activitate artistică ai lui Ovidiu Lipan Tandarică și cei 65 de ani de viață dedicată unei pasiuni care a bucurat națiunea de Ivan Patzaichin. Ambele evenimente au fost preluate de către TVR și au furnizat conținutul unor emisiuni apreciate și care vor rămâne in arhiva națională.

Organizat de Muzeul Național al Banatului și Young Friends Company, în parteneriat cu Asociatia Mapamond, evenimentul beneficiază de susținerea financiară a Consiliului Județean Timiș.

Accesul in sala Teatrului Național Timișoara, pe bază de invitații confirmate anterior, se va face incepând cu ora 18.00, odată cu primirea invitaților pe covorul roșu.

Spectacolul incepe la ora 19.00 și este inregistrat de TVR Timișoara iar prin confirmarea participarii cei prezenți iși dau acordul de preluare a imaginilor.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Ocazii speciale: Concerte

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro