Timisoara

Anunt Platina Petrecere 8 martie by La Rousse Timisoara

Petrecere 8 martie by La Rousse Timisoara
OFERTA SPECIALA - 165 lei – 10% reducere= 148 lei/pers. ( grup minim 4 persoane) - Rezervari 0744.777.384 Florentin

Concert Sarmalele Reci

Concert Sarmalele Reci

Detalii petrecere/concert

Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
277

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 17 noiembrie 202320:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Sarmalele Reci aniversează 30 de ani printr-un turneu național. Trupa ajunge la Timișoara, vineri, pe 17 noiembrie, la D’arc Bar.
Inițiată ca o trupă de protest social, simbol al civilizaţiei cu parfum caragialesc, care face haz de necaz în ţara lucrurilor bine făcute şi neterminate, Sarmalele Reci s-a dovedit o trupă profetică.
Un amestec original şi eclectic de rock’n’roll, funk, jazz şi folclor, cu versuri scrise cu artă şi forţă în limba română, cântecele Sarmalele Reci au mesaje emblematice și, din păcate, încă actuale.
Sarmalele Reci vin cu cântece fredonate de generații – Violeta, Telefonul nu mai sună, Dacă n-ai fi tu, Blues-ul băiatului sărac, La televizor, Aurolac, Prostia la putere, Șpriț de vară - și vă invită să contrazicem titlul albumului „Țara te vrea prost”.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Gold Balul Martisorului

Va invităm de 1 Martie la Colosseum Timisoara Ballroom unde, sa sărbătorim dragostea și femeia. Diana Selagea va fi alături de noi și Dj Narcis Pintilie. Maestrul în arta culinara, Cătălin Jitianu va pregăti o mâncare delicioasa. Apa minerala, apa plata, cafea și sucuri (nelimitat).