Timisoara

Concert Sisu

Concert Sisu: lansarea albumului Marea Evadare

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1024

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 17 mai 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Fanii lui Sisu au in sfarsit motive de bucurie! Rapperi si hiphoperi, dansatori si golani, pregatiti-va ca pe 17 mai sa luati parte la evenimentul de lansare al celui de-al 4-lea album semnat Sisu Tudor.

Unul dintre baietii rai ai hiphopului romanesc este gata sa dezvaluie latura buna a sa, mai exact ce inseamna sa fii un spirit liber si cum poti folosi puterea in mod contructiv pentru a crea sau pentru a transmite prin muzica mesaje despre iubire, societate, curaj si vise.

Noul material al lui Sisu Tudor, „Mare Evadare”, contine 23 de piese si este rezultatul unei munci de 3 ani prin care se incheie trilogia „Alchimia Sufletului” , albumele ce preced finalului acestei trilogii fiind „Vacanta in Mexic” si „Temnita Luminii”. Fiecare dintre aceste albume se raporteaza la starile omului....spiritual, emotional si rational.

Ca si invitati ii gasim pe album pe Stres, Cedry2k, Whats UP, Bibanu MixXL, Cumicu, HolyGuns, Sectiunea Salajan si alti frati pe care veti avea placerea de ai descoperi. Productia albumului este asigurata de un numar mare de producatori, precum: CPR Productions, Double L, Voice Cutz, Piranha, Motzu, gAZAh, Shift, samd.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta