Timisoara

ConcertNicu Alifantis & Mozaic Band

Concert extraordinar Nicu Alifantis & Mozaic Band la Timisoara

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
Filarmonica Banatul
Vizualizari
1040

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 23 februarie 201420:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

În prag de Dragobete, Nicu Alifantis vine la Timișoara pentru a prezenta publicului timișorean cel mai recent proiect muzical al său, MOZAIC. Concertul va avea loc duminică, 23 februarie, la Filarmonica Banatul, începând cu ora 20. Alături de Nicu Alifantis va urca pe scenă și MOZAIC Band, orchestră înființată special de către artist pentru înregistrarea albumului MOZAIC.

După mai bine de trei ani, Nicu Alifantis revine la Timişoara într-un concert extraordinar pe scena Filarmonicii “Banatul”. Lansat în luna aprilie a anului trecut, MOZAIC este cel mai nou proiect muzical al său. Mixul de folk, blues şi jazz poziţionează albumul în topul preferinţelor iubitorilor acestor genuri muzicale. “O poveste de dragoste, spusă în diferite feluri, graiuri, aidoma unui mozaic. Un amalgam de ritmuri şi stiluri muzicale, de instrumente clasice şi exotice, de sonorităţi neaşteptate, precum o aşteptare deosebit de tandră. Albumul conţine 14 cântece dedicate femeii, dragostei şi preteniei, fiecare cu istoria sa”, spune Nicu Alifantis despre MOZAIC.

Pentru prima dată în oraşul de pe Bega, alături de artist vor urca pe scenă şi membrii orchestrei MOZAIC Band, dintre care îi amintim pe: Lyuben Gordievski (keyboards, baian, acordeon), Mihai Neniţă (vioară), Marius Pop (chitară, leepsteel), Cristian Soleanu (saxofon şi clarinet), Adrian Cojocaru (trombon), Adrian Flautistu (contrabas), Marcel Moldovan (tobe).

Timişoara este primul oraş din cele mai bine de 30 de oraşe prezente în turneul naţional susţinut în 2014 de Nicu Alifantis pentru promovarea albumului MOZAIC. Totodată, este singurul oraş, cu excepţia Bucureştiului, în care artistul urcă pe scenă în compania band-ului construit special pentru acest album.

Preţul biletelor variază între 15 - 35 lei şi pot fi achiziţionate de pe Eventim.ro, din reţeaua magazinelor Orange, Germanos, la casieria Teatrului Naţional Timişoara şi din librăriile Cărtureşti.

Eventimentul este organizat de Asociaţia PRbeta, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta