Timisoara

Concurs de Frumusețe, Expoziție de Antichități, Târg Bio si Teatru de păpuși

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
644

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În perioada 9 - 11 decembrie, zeci de colecționari de obiecte, a căror valoare crește odată cu trecerea anilor, sunt prezenţi la Iulius, la o nouă ediție a Expoziției de Antichități. Vizitatorii vor putea admira și achiziționa o varietate de piese interesante, precum: bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porțelanuri, tablouri și statuete. Târgul se desfășoară la demisolul Iulius.

Târgul Bio reunește produse eco, naturale și propuneri de terapii alternative și se adresează tuturor celor care vor să adopte un stil de viață sănătos. Expoziția are loc la parterul Iulius Mall, de vineri până duminică inclusiv.

Sâmbătă şi duminică, de la ora 17.20, la etaj, în zona magazinelor pentru copii, cei mici sunt invitați la o întâlnire creativă. Prichindeii vor învăța cum să realize podoabe de sărbători, pe care le vor putea utiliza ca obiecte de decor pentru bradul de Crăciun de acasă.

Duminică, timișorenii și nu numai sunt invitați la Miss & Mister Timișoara. De la ora 18.00, pe podiumul de la demisolul Iulius Mall vor defila cele mai frumoase domnișoare și cei mai chipeși băieți, dornici să câștige mult râvnitul trofeu al frumuseții. Farmecul spectacolului va fi completat de momente muzicale cu Sean Norvis și Geo da Silva.

Duminică, în food court, copiii sunt invitați la o plimbare magică în „Pădurea fermecată”, o nouă poveste pusă în scenă în cadrul seriei de spectacole de teatru de păpuși găzduite de Iulius Mall.

Totodată, până în 23 decembrie, la Iulius Mall Timișoara continuă campania „X-MAS X-perience”. Clienții care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei și completează taloanele de tombolă pe care le primesc de la Centrul Informațional au ocazia să câștige, zilnic: jucării, decorațiuni pentru brad, dulciuri, accesorii pentru masa de Crăciun, băuturi răcoritoare, căni Merry Christmas și alte surprize. În plus, în fiecare vineri (9, 16 și 23 decembrie), prin tragere la sorți, va fi acordat câte un un televizor LED Smart Full HD, cu diagonala de 101 cm, împreună cu un X-BOX ONE KINECT SENSOR. În 23 decembrie, cei care se înscriu la tombola de Crăciun au sansa să câștige marele premiu al campaniei: un voucher în valoare de 2.000 de euro, pentru o vacanță într-o destinație preferată.