Timisoara

Concurs de Procese Simulate pe tema: Drepturile Omului

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 8 ani si 10 luni
Vizualizari
912

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 12 martie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Vrei să ajungi un bun avocat? Vino și convinge-te că această profesie ți se potrivește! Te așteptăm să îți arăți talentul oratoric în data de 12 martie la Curtea de Apel Timișoara, în cadrul Concursului de Procese Simulate, pe tema: Drepturile Omului, organizat de ELSA Timișoara, prin departamentul Activități Academice.

Pentru a afla cine va reprezenta Timișoara la etapa națională a acestui eveniment, care anul acesta va avea loc la noi în oraș, studenții anilor II, III sau IV care doresc să aibă calitatea de pledanți se pot grupa în echipe de 2 persoane. Aceștia vor trimite un e-mail la adresa mcc@timisoara.elsa.ro, în care vor preciza: numele, prenumele, anul de studiu, numărul de telefon și o adresă de e-mail la care echipa poate să fie contactată, până în data de 04.03.2015, ora 23:59.

Taxa de înscriere pentru concurenți este în valoare de 10 lei / persoană, iar pentru membrii observatori prețul biletului este de 7 lei și se va achita persoanelor de contact: Cătălina Cazacu (0747 603 653) și Boran Denisa (0757 635 467). Aspectele legate de membrii juriului, precum și ora desfășurării evenimentului vă vor fi comunicate în curând.
Vă așteptăm cu drag!