Timisoara

Conferinta AMT Emotie si mancare in aceeasi farfurie

Conferinta AMT Emotie si mancare in aceeasi farfurie

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
502

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 19 martie 201918:30-20:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Asociația Academia Mamicilor din Timisoara (AMT) în parteneriat cu Departamentul Asistență Socială (DAS) din cadrul Universității de Vest din Timișoara și Asociația Inițiativă în Educație (InEdu) organizează conferința "Emoție și mâncare în aceeași farfurie - soluții practice împotriva epuizării", susţinută de dr. Lavinia Melania Bratu și nutriționist Maria Varga.

În aceste vremuri provocatoare în care ne confruntăm cu un accentuat dezechilibru fizic și emoțional datorită suprasolicitării din fiecare zi, în cadrul conferinței ne propunem să abordăm următoarele subiecte:
-efectele epuizării asupra corpului
-prevenirea și tratarea oboselii excesive/epuizării
-gestionarea emoțiile negative
-identificarea echilibrului între activitatea profesională și cea familială etc.

Lavinia Melania Bratu - dr. în biologie, psiholog, consilier nutriție, formator și speaker motivațional ”Stil de viață sănătos și echilibrat”, editor, autor a două cărți: Dietetica - o nouă filosofie de viață - Despre schimbare, simplitatea, sănătate - vol. 1 și Hrană pentru minte, suflet și viață - vol.2. Din anul 2018 este lector la UMFT Timișoara, departamentul Neuroștiințe - catedra de Psihologie. ”Îmi doresc să fiu un bun cadru didactic dar, mai mult decât atât, îmi doresc să fiu un model de umanitate pentru studenții cu care voi lucra.” (Lavinia B.)

Maria Varga - licențiată în nutriție și dietetica, absolventă a Facultății de Nutriție și Dieteticaă din cadrul Universității de Medicină, absolventă a cursurilor online ale Universității Cornell din New-York, a participat la numeroase cursuri de formare continua susținute de profesori de la Universitatea Loma Linda din California, a participat la congrese și conferințe internaționale, fiind membru activ al Asociației Române de Nutriție și Dietetică.

Evenimentul este gratuit. Participanții pot contribui (opțional) cu o donație, pentru sprijinirea proiectelor educaționale și sociale ale Asociației Academia Mămicilor.