Timisoara

Voluntariatul - ingredient in reteta fericirii

Conferinta AMT - Voluntariatul - ingredient in reteta fericirii

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
528

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 10 decembrie 201818:00-20:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Academia Mămicilor din Timișoara (AMT) vă invită luni (10 decembrie, ora 18) la UVT (amfiteatrul A01), la conferința lunii decembrie ”Voluntariatul - ingredient în rețeta fericirii”, susținută de dr. Mirela Oprea.

”Poate ai auzit despre studiile ştiinţifice de dată recentă care arată că există o diferenţă între empatie şi compasiune şi că voluntariatul şi actele de binefacere îţi pot aduce fericire. Dar ştii care este motivul pentru care binefacerea îi face pe oameni mai fericiţi? Şi mai important: ştii cum să îţi organizezi actele de binefacere şi să îţi utilizezi empatia şi compasiunea pentru a crea mai multă fericire pentru tine însuţi şi pentru cei din jur? Ştii care sunt circumstanţele în care empatia şi binefacerea devin dăunătoare? Hai la conferinţă ca să afli şi să înveţi câteva exerciţii de creştere a fericirii pe care poţi apoi să le duci acasă sau oriunde doreşti! ” (Mirela Oprea)

Mirela Oprea - este licențiată în psihologie și științele educației și are un doctorat în dezvoltare internațională. Timp de 20 de ani ea a lucrat în domeniul dezvoltării sociale, în România și la nivel global. A condus echipe care au implementat proiecte în valoare de milioane de EUR în peste 10 țări. Consilier și antrenor pentru cei cu obiective mari și mici, ea este promotoare în România a conceptului de Dream Management.

În decembrie vom sărbători și promova voluntariatul, activitate pe care AMT o sărbătorește zilnic din pasiune și prin implicare.

În cadrul conferinței veți avea ocazia să cunoașteți oamenii (voluntarii) care fac posibile toate proiectele AMT, veți putea afla informații despre proiectele în derulare și veți putea face primul pas pentru a vă alătura echipei noastre de voluntari să schimbăm împreună destine.

Conferința ”Voluntariatul - ingredient în rețeta fericirii”, susținută de dr. Mirela Oprea va aduce un plus de valoare evenimentelor organizate de AMT.

Numărul de locuri este limitat!

Evenimentul este gratuit, iar participanții pot contribui (opțional) cu o donație, pentru susținerea activităților educaționale și sociale organizate de Asociația Academia Mămicilor din Timișoara.