Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Conferință cu părintele Ciprian Negreanu

Conferință cu părintele Ciprian Negreanu

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 7 ani si 7 luni
Vizualizari
890

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 13 decembrie 201719:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

„Oricine va mărtu­risi întru Mine[1] înaintea oamenilor, mărturisi-voi și Eu întru el înaintea Tatălui Meu Care este în Ceruri, iar de cel ce se va lepăda de Mine inain­tea oamenilor, și Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu Care este în Ceruri” Matei 10:32-33.

Ne bucurăm să-l avem invitat pe părintele Ciprian Negreanu parohul bisericii studenţilor din Cluj-Napoca şi duhovnicul A.S.C.O.R. Cluj pentru a conferenția în Timișoara.

Întâlnirea cu tema "Mărturisirea lui Hristos" va avea loc în data de 13 decembrie, de la ora 19, în Aula Academiei Române, de pe bulevardul Mihai Viteazul, nr.24.

Intrare liberă!

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/