Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Conferință internațională la Universitatea Politehnica Timișoara

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
618

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Conferință internațională la Universitatea Politehnica Timișoara
În zilele de 28 – 31 martie 2018, la Timișoara s-a desfășurat cea de-a VII-a ediție a conferinței internaționale „Advanced Materials and Structures – AMS 2018”. Evenimentul a fost organizat de Departamentele Ingineria Materialelor și Fabricației (IMF) și Mecanică și Rezistența Materialelor (MRM) din cadrul Universității Politehnica Timișoara cu sprijinul Fundației Politehnica.
Conferința acoperă teme din domeniul Științei și Ingineriei Materialelor Avansate cu toate aspectele importante și anume: tehnologie de fabricație, caracterizare de proprietăți, aplicații avansate, metode de investigare și modelare matematică. Au fost prezentate cele mai noi studii și cercetări din domeniul materialelor avansate (compozite), biomateriale amorfe și nanomateriale, precum și metode moderne de îmbinare și reciclare în domeniul ingineriei suprafețelor.
În cadrul acestei manifestări științifice s-au înscris 150 de participanți și s-au primit 140 de lucrări, atât din țară (București, Cluj-Napoca, Brașov, Reșița, Hunedoara, Arad) cât și din străinătate (Marea Britanie, Germania, Franța, Polonia, Bulgaria, Cehia, Grecia, Italia, Norvegia, Ungaria, Slovacia, Peru, Argentina, Egipt, Turcia, Iran).
Sesiunea plenară a avut loc în data de 29 martie 2018 începând cu ora 9:00 în amfiteatrul Auditorium, Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara iar sesiunile de prezentări științifice și postere s-au desfășurat în aceeași zi și locație începând cu orele 14:00.
In 30 martie, lucrările conferinței s-au mutat la Facultatea de Inginerie din Hunedoara, sub patronajul Arcelor Mittal, lider mondial în domeniul fabricării oțelurilor, care a prezentat și o conferință pe tema industriei miniere și a oțelului.

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro