Timisoara

Conferinta prof. dr. Florin Colceag "Fundamente in educatia copilului"

Conferinta prof. dr. Florin Colceag "Fundamente in educatia copilului"

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Apartine de
Liceul Teologic Ortodox "Sfantul Antim Ivireanul"
Vizualizari
1462

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 4 martie 201713:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

CONFERINȚA prof. dr. Florin COLCEAG "Fundamente în educația copilului", sâmbătă-4 martie, de la orele 13.00, la Aula Magna a Universității de Vest
Evenimentul se adresează părinților, educatorilor, pedagogilor și celor interesați de aspectele educaționale.
Cadrele didactice vor primi diplomă de participare la eveniment. Din motive organizatorice, vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră la acest eveniment trimițând un email la adresa: secretariat@scoalaortodoxa.ro.

Pe durata conferinței vom organiza (la sediul școlii Ortodoxe) în cadrul programului Sâmbetele vesele activități pentru copiii participanților, astfel:
* Jocuri de gândire (înscrieri la tel: 0729630889) sau
* Fabrica de cadouri (înscrieri la tel: 0720773281).
Vă rugăm să vă înscrieți copiii trimițând un sms cu numele și vârsta copilului dumneavoastră. Locurile sunt limitate.

Prof. Florin Colceag este matematician, doctor în economie al Academiei de Studii Economice, autor al unor teorii pe complexitate, specialist în modelare matematică, preşedinte al Institutului Român pentru Studii şi Cercetări Avansate Gifted Education și autorul a nenumarate articole și a câtorva cărți de referință în domeniul educației.
În conferințele și aparițiile sale în presă, prof. dr. Florin Colceag tratează teme legate de valorificarea talantului pe care Dumnezeu l-a sădit în fiecare dintre noi, astfel încât prin educație să urmărim ridicarea nivelului copiilor care doresc să-şi mărească abilităţile, respectiv instruirea copiilor care au abilităţi înalte.
Prof. Florin Colceag spune că i-au trecut prin mână aproximativ o mie de supradotaţi, excelând în matematică, informatică, fizică, economie, medicină, lingvistică, politologie, muzică, biologie, balet etc. Din 1984, s-a ocupat de loturile din Bucureşti pentru olimpiadele de matematică, naţionale şi internaţionale. Tinerii pregătiţi de matematicianul român au câştigat zeci de medalii internaţionale. Acum, numără pe degetele de la o mână numărul celor care au mai rămas în ţară.