Timisoara

Conferinta „SPY THE LIE – Descopera semnele minciunii prin analiza comportamentala”

Conferinta „SPY THE LIE – Descopera semnele minciunii prin analiza comportamentala”

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1536

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 11 iulie 20159:00-19:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Psychological Profiler Academy organizeaza un nou eveniment. Conferinta „SPY THE LIE – Descopera semnele minciunii prin analiza comportamentala”, unde poti invata despre aplicabilitatea tehnicilor de persuasiune si analizei comportamentale in mediul de business si in viata de zi cu zi.

TEMATICA:
- Psihologia minciunii
- Componentele comunicarii verbale
- Componentele comunicarii nonverbale
- Indicatori ai minciunii in comportamentul verbal si nonverbal
- Identificare minciunii - analiza materiale video
-
PUBLIC TINTA:
Psihologi, asistenti sociali, specialisti in HR, specialisti in vanzari, negociatori, oameni de afaceri, avocati, notari, judecatori, persoane interesate sa inteleaga mecanismul minciunii si indicatorii sai in comportamentul celorlalti

Observarea minciunilor si mincinosilor este o abilitate care se invata. La fel ca in orice alt tip de invatare, procesul de a putea observa minciuna este unul incarcat de practica, feedback si coaching.

Imaginati-va cat de diferita va fi viata dumneavoastra aplicand principiile si strategiile acestui curs: veti putea sti daca cineva va minte sau va spune adevarul, veti putea citi mai bine potentialii candidati la angajare sau va veti citi mai bine seful, veti putea face investitii financiare mai usor in ceea ce va intereseaza, veti putea afla mai usor daca clientul este intr-adevar interesat de ceea ce vindeti sau daca contractorii dumneavoastra vor termina lucrarile in timpul agreat, daca aveti un partener de business loial sau daca angajatii firmei dumneavoastra sunt sinceri.

Veti putea comunica mult mai eficient cu copilul dumneavoastra si in acelasi timp veti putea afla ce se intampla nou in viata lui, va veti putea confrunta partenerul suspect de infidelitate sau chiar sa intalniti pe cineva nou avand posibilitatea de a demasca minciuna care va poate influenta negativ viata.
Aceasta conferinta va pune la dispozitie mijloacele de a putea identifica comportamentul inselator in toate formele acestuia si va va ajuta sa invatati si sa aplicati tehnicile necesare care va vor permite sa descoperiti adevarul.


TAXA DE PARTICIPARE:
- 350 lei / participant
- 250 lei – pentru studenti
- grup 4+1, a cincea persoana are gratuitate

PROGRAM:
•09.00 - 11.15 - Conferinta
•11.15 - 11.45 - Pauza
•11.45 - 14.00 - Conferinta
•14.00 - 15.15 - Pauza
•15.15 - 17.00 - Conferinta
•17.00 - 17.30 - Pauza
•17.30 - 19.00 - Conferinta.