Timisoara

Confortul masajului

Confortul masajului

Detalii anunt

Telefon
0724474501
Categorie
Anunturi divertisment
Modificat
acum 3 ani si 6 zile
Vizualizari
685

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Pentru inceput alege un loc cald si placut unde sa se desfasoare masajul. Exista mai multe optiuni pentru a desfasura masajul in functie de preferinta clientului: pe pat, pe masa de masaj sau pe jos asezat pe o saltea. Sa te asiguri ca ai suficient spatiu pentru a sta clientul relaxat.
Dar de asemenea si tu ca maseur sa ai spatiu de desfasurare de jur in prejurul pacientului si sa te simti confortabil si nestingherit in miscari din timpul masajului.

Pregateste o mica perina pentru cap, alta pentru umerii pacientului. De asemenea si o patura pentru a acoperi zonele care asteapta sa fie masate si au nevoie de un confort termic. Lumina joaca un rol esential in timpul masajului. Este de preferat o lumina difuza in locul luminii directe naturale sau artificiale.

Daca masajul se efectueaza pe timp de zi, atunci se trag perdele pentru a crea un confort luminos.
Se pot folosi vasele de aromoterapie dar atentie la intensitatea si tipul de ulei folosit si sa fie supravegheat pericol de foc intempestiv. Au fost cazuri din neatentie sau o miscare nepotrivita.

Muzica se alege de comun acord cu pacientul sau daca acesta perefera linistea atunci linistea este ''compagnionul'' pe durata intregii sedinte de masaj.

A se acorda atentie surselor de caldura, fiind de preferat sa fie camera incalzita. Orice sursa de racoare sau schimbari bruste de temperatura pot fi pertubatoare si influenta calitatea masajului.

Va invitam la relaxare si rasfat.