Timisoara

Anunt Gold Servicii de curatenie pentru scari de bloc in Timisoara

Firma Claudia Clean din Timisoara presteaza servicii de curatenie in scari de bloc din Timisoara, periodic, in baza unui contract la cele mai avantajoase preturi din oras. Pachetele de servicii sunt concepute si personalizate in functie de nevoile clientilor ...

Constructii de piscine in Timisoara

Constructii de piscine in Timisoara

Detalii anunt

Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
1878

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Firma de constructii de piscine din Timisoara

Firma din Timisoara ofera servicii de constructii piscine rezidentiale din beton. Cu peste 10 ani de experienta in constructia piscinelor, echipa noastra va ofera consultanta si solutii pentru alegerea perfecta, in urma unei deplasari la fata locului, pentru a studia terenul si locul disponibil amplasarii pisninei.

Va stam la dispozitie si cu servicii de mentenanta, vanzarea de produse pentru intretinerea apei din piscina, servicii de intretinere a piscinei si cu consultanta de specialitatea la intrebarile dumneavoastra. Daca doriti sa beneficiati si de servicii amenajari spatii verzi, o echipa specializata a firmei va poate realiza o gradina sau un spatiu verde in apropierea piscinei, cu un design personalizat de invidiat.

Filtre anunt

Tip anunt: Servicii
Servicii oferite: Constructii piscine

Anunt Gold Amenajare spatii depozitare in Timisoara

Fata cu Mutari din Timisoara ofera servicii de amenajare spatii depozitare pentru firme. De la depozite mici si medii pana la amenajarea halelor. Personal calificat in proiectare si asamblarea rafturilor metalice portpalet, atat noi cat si secondhand.