Timisoara

Copilul tău merită să citească! Sărbătorile de iarnă, un prilej bun pentru a-i oferi cărţi!

Copilul tău merită să citească! Sărbătorile de iarnă, un prilej bun pentru a-i oferi cărţi!

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 saptamana si 1 zi
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
62

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cărţile sunt un univers primitor, recomandat de accesat atât de către adulţi, cât şi de către copii. Citind, chiar şi cele mai inovatoare idei pot să prindă aripi. Citind, realitatea unui cotidian anost poate fi mai uşor de suportat pentru că lectura contribuie inclusiv la dezvoltarea personală. Filă cu filă, cartea tipărită îi oferă cititorului o experienţă unică.

Părinţii care cumpără cărţi de citit pentru copii încă de când aceştia sunt mici, pot fi siguri că mai târziu le vor mulţumi – chiar dacă nu verbal. Orice părinte se bucura de realizările copilului său, iar un copil instruit îşi mulţumeşte sufleteşte părinţii chiar şi fără să spună ceva anume. Cărţile potrivite pentru copii pot avea subiecte diverse, în funcţie de vârstă. În mod firesc, dacă la 2-3 ani copilului va fi atras de poveşti, pe la 7-8 ani poate fi fascinat de literatura lui Jules Verne, iar mai târziu de fantastica serie, la propriu şi la figurat, de volume Harry Potter scrise de către britanica J. K. Rowling.

Preţul cărţilor pentru copii nu afectează bugetul dacă sunt cumpărate dintr-un anticariat

La modul general, cărţile pentru copii pot avea si preţuri mari. Bineînţeles, pentru un părinte cu venituri minime sau medii, poate fi o problemă să cumpere cărţi la preţuri ridicate. Cu toate acestea, copilul trebuie să fie deprins cu ideea de a citi. Partea bună a situaţiei constă în faptul că există soluţii alternative ieftine. Anticariatul, de exemplu.

PrintreCarti.ro este un univers primitor al celor care iubesc lectura. Cărţile au preţuri accesibile indiferent de domeniul pe care îl reprezintă – de la 1,5 lei/volum. Prin urmare, pot fi achiziţionate în numărul pe care îl poate citi copilul într-o lună, fără să afecteze bugetul unei familii, chiar şi cu venituri mici.

Copilul poate fi educat astfel încât să iubească darul sub formă de carte

Iubirea pentru lectură se poate insufla din copilăria timpurie, când copilul foarte mic, deşi nu ştie să citească se poate obişnui cu lectura părinţilor, care îi citeşte zilnic o poezie, o poveste. Încet, încet, va începe să iubească acest ritual atât de atractiv şi, la un moment dat, îşi va dori să citească singur. Cele mai frumoase daruri pentru copii pot fi şi cărţile. De sărbători, pentru zi aniversare şi alte ocazii, cărţile în dar pot să smulgă zâmbete de fericire. Cărţi ieftine şi bune se pot cumpăra din anticariatul Printre Cărţi.

Marea carte despre experimente, Basmele iernii, Fraţii Grimm - Cele mai frumoase basme, J. K. Rowling - Harry Potter şi Piatra Filosofală, Prima mea carte de istorie, 365 fabule, Alexandru Mitru - Legendele Olimpului, Poveşti cu zâne, Din legendele românilor (ilustraţii de Adriana Mihăilescu), Andrew Fraknoi - Minunata lume a spaţiului, Jonathan Swift - Gulliver în ţara piticilor, Frumoasa şi bestia, Colecţia Disney Clasic - sunt doar câteva exemple dintre cărţile care se pot citi cu mare drag de către cei mici.

Dragostea de carte poate să răspundă multor întrebări şi este remediul potrivit pentru setea de cunoaştere!