Timisoara

Cosmetice naturale in Timisoara

Cosmetice naturale in Timisoara

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 2 saptamani si 3 zile
Vizualizari
94

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Cosmetice naturale de calitate superioara - Andalou Naturals

Secom din Timisoara comercializeaza cosmetice naturale. Andalou Naturals sustine frumusetea naturala prin formulele care asociaza forta ingredientelor naturale si complexul Fruit Stem Cell Science, complex ce cuprinde patru factori:

Celule Stem din fructe - celule stem din mar si struguri, inglobate in lipozomi, ce asigura o actiune puternic antioxidanta

Complex de extracte din 8 tipuri de fructe de padure,certificate organic - 8 tipuri de fructe de padure, cun un continut bogat de antioxidanti care asigura protectia pielii fata de actiunea nociva a factorilor de mediu

Acizi grasi Omega 3 si 6 din sursa vegetala - Acizi grasi Omega 3 si 6 din sursa vegetala care ajuta la hranirea, calmarea tenului, reducerea inflamatiilor sau a rosetii, oferind totodata protectie barierei naturale si hidratarea pielii.

Aloe Vera cetificata organic - Suc de aloe vera concentrat, care ajuta la transportul ingredientelor din formula catre straturile profunde ale tenului si la calmarea iritatiilor pielii.

Secom Timisoara comercializeaza game Andalou Naturals specifice sau adaptate pentru orice tip de ten (gras, mixt, sensibil, lipsit de iluminozitate, hiperpigmentate, ten matur, uscat sau foarte uscat,devitalizat, cu linii fine sau riduri, deshidratat) par si piele. Alegand Secom Timisoara aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru frumusete.

Secom Timisoara - cosmetice naturale, suplimente naturale & tratamente naturiste

Piata Iancu Huniade nr. 3 (Cladirea Modex)
Orar: Luni - Vineri: 8:00 - 20:00; Sambata: 10:00 - 15:00
Telefon: 0725443647
https://www.timisoreni.ro/despre/secom/