Timisoara

Cosmetice BIO

Cosmetice BIO

Detalii

Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1105

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Vara a venit, deci trebuie sa arat perfect, produsele cosmetice sunt o optiune buna, insa avand un ten sensibil in general, caut doar produse cosmetice bio pentru ritualuri de infrumusetare. Si nu doar din cauza tenului sensibil, cat si al faptului ca imi place sa adopt un stil de viata, cat mai bio.

Cosmeticele bio sunt produse certificate prin procese riguroase de testare a liniilor de productie, la care cosmeticele obisnuite nu sunt niciodata supuse, iar efectele sunt demonstrate prin studii de specialitate.
De asemenea cosmeticele bio aduc foarte multe beneficii. Balsamul de par si untul de corp pot fi inlocuite cu succes de un singur produs bio, solutia naturii pentru o piele fina si un par sanatos, cum ar fi untul de shea nerafinat - cu un bogat continut nutritional (vitamine A, E, D, F si antioxidanti naturali din plante)

Cosmeticele bio sunt solutia pentru orice tip de piele, pentru ca nu contin ingrediente ce pot cauza probleme ale tenului sau pot agrava problemele deja existente. Alegand sa folositi un fard de pleoape din aceasta categorie, aveti siguranta oferita de certificarile de specialitate prin care trec toate cosmeticele bio, certificari ce garanteaza testarea dermatologica, anti alergenica si continutul de ingrediente naturale.

Foarte multe cosmetice obisnuite contin compusi cancerigeni, prefer sa evit aceste produse si sa folosesc produse bio, care imi ofera siguranta, ca nu imi afecteaza santatea in mod negativ, din contra, chiar, te vei simti mai bine.

La inceput nu am dat importanta, insa dupa mai multe vizite la dermatolog, am inceput sa ma ingrijesc mai mult, am remarcat imediat efectele benefice, si asa am ajuns sa indragesc si sa folosesc doar produse bio. Am sesizat doar efecte benefice, fara efecte secundare, lucru care nu se intampla inainte cand schimba produsele cosmetice, si foloseam produse obisnuite, care nu sunt atestate ca fiind bio. Aceasta este dovada, ca produsele obisnuite contin compusi care nu isi au locul acolo printre ingrediente, si ca ne dauneaza intr-un timp mai scurt sau mai lung, mai mult sau mai putin, sanatatii noastre. De cand folosesc doar produse bio, nu am mai avut nici un fel de probleme, si m-am simtit plina de energie, tot timpul.

Filtre

Tip: Oferte