Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

COSR declanseaza o ampla dezbatere la nivel inalt pentru evaluarea sportului romanesc

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 9 ani si 3 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
1164

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) va organiza vineri, 14 noiembrie, la Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani, o întâlnire la nivel înalt, în cadrul căreia se vor evalua potențialul olimpic al României precum și prioritățile în pregătirea sportivilor de top în vederea participării la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din anul 2016.
Alături de Alin Petrache, președintele COSR, Ioan Dobrescu, secretarul general, și toți ceilalți membri ai Comitetului Executiv ai COSR, au fost invitați să ia parte primul ministru al României și reprezentanți din conducerile ministerelor Tineretului și Sportului, Afacerilor Interne, de Externe, Finanțelor Publice, Apărării Naționale, Educației Naționale, Muncii și Sănătății.
La întrunire sunt așteptați, de asemenea, reprezentanți ai Federațiilor Sportive Naționale Olimpice, Agenției Naționale Anti-Doping, Institutului Național de Medicină Sportivă și Institutului National de Cercetare pentru Sport, precizează COSR într-un comunicat.
Nu vor lipsi nici antrenorii loturilor olimpice de la sporturile care vor avea reprezentanți la JO de la Rio 2016, sau sportivi de top ca Ana Maria Brânză și Tiberiu Dolniceanu (scrimă), Nicoleta Albu, Andreea Boghian, Roxana Cogianu, Adelina Cojocariu, Ioana Crăciun, Mihaela Petrilă, Irina Dorneanu și Daniela Druncea (canotaj), Andreea Chițu și Corina Căprioriu (judo), Larisa Iordache, Diana Bulimar, Andrei Vasile Muntean, Marius Daniel Berbecar (gimnastică), Liviu Alexandru Dumitrescu Lazăr și Victor Mihalachi (canoe), Daniela Monteiro (Dodean) și Elizabeta Samara (tenis de masă).
Vor fi prezenți, de asemenea, medaliați olimpici ca Alin Moldoveanu, Constantina Diță, Ivan Potzaichin, Camelia Potec, Laura Badea, Violeta Beclea Szekely, Sandra Izbașa, Alina Dumitru, Marian Oprea sau Răzvan Florea.
Nu in ultimul rand, la întrunire vor lua parte componenții Comisiei Tehnice Olimpice și pentru Sportul de Performanță.
"Am solicitat această întâlnire pentru a discuta despre potențialul de medalii de la Rio, dar și despre importanța Jocurilor Europene. Întâlnirea de la Izvorani este un punct esențial în evaluarea olimpismul romanesc, în contextul acestor competiții, dar și un punct de plecare în discuțiile pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. Am încredere că printr-un efort comun, Comitetul Olimpic și Sportiv Român și toate celelalte instituții implicate vor putea asigura României o reprezentare încununată de victorii la toate aceste competiții", a declarat Alin Petrache, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii