Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Covoare speciale pentru casa ta, de la Faria

Covoare speciale pentru casa ta, de la Faria

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
456

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Covorul poate fi piesa de rezistență dintr-o încăpere. Dacă totul este într-o singură culoare și vrei să adaugi un plus de ceva nou, poți alege un covor care să iasă din context și totuși să se potrivească. Totodată, covorul poate fi exact ceea ce nu se încadrează în decorul camerei. Pentru a alege ceva potrivit, trebuie să iei în considerare ceea ce îți dorești să vezi la aspectul final. Alege unele dintre acele covoare speciale pentru casa ta, de la Faria!

Faria îți pune la dispoziție o gamă largă de covoare casa într-o varietate de culori și modele. Peste 500 de produse de acest tip te așteaptă să îl alegi pe cel potrivit casei tale! Din aceste produse poți alege covoare pentru bucătărie, covoare pentru cameră, traverse, covoare pentru camera copiilor, covorașe pentru intrare sau pentru scări, cât și covorașe autoadezive pentru scări. Gama de covoare este disponibilă atât pentru casă, cât și pentru alte tipuri de clădiri sau instituții.

Ai ocazia de a opta pentru covoare bisericești sau traverse cu modele diferite pentru holurile de la intrarea diferitelor instituții sau firme. Acestea au un aspect deosebit și datorită modelelor variate se potrivesc în mai multe decoruri. Tot în categoria covoarelor, ai la dispoziție și traverse tip gazon. Traversele care imită iarba naturală oferă un aspect minunat balcoanelor și teraselor. Rezistă perfect la temperaturi mari și la umezeală, fiind fabricate pentru exterior.

Alege să decorezi casa în culori plăcute

Pe site-ul faria.ro te bucuri de o gamă largă de covoare, traverse și mochete ideale pentru casa ta. Dacă vrei ca totul să aibă un singur ton și să te relaxezi de fiecare dată când ești în interiorul casei tale, alege din sutele de modele. În fiecare încăpere poți opta pentru un alt tip de covor care să fie în culori similare, dar și cu modele asemănătoare.

Pe lângă produsele în materie de covoare, magazinul Faria dispune și de articole pentru diferite încăperi. Pentru dormitor poți opta atât pentru covoare, cât și pentru fețe de pernă, cearșafuri de pat, pilote sau perne din diferite materiale. Toate aceste contribuie la un somn odihnitor și la o oază de relaxare în propriul pat. Bucătăria poate fi și ea amenajată în tonuri potrivite pentru a lua masa. Alege o față de masă în culori calde, specifice fiecărui sezon, alături de un covor care să fie în concordanță cu aceasta.

Relaxează-te cu produsele de aromaterapie!

Faria vine cu noi produse pentru toți clienții. Magazinul a introdus de curând o întreagă listă cu produse în materie de aromaterapie. Pentru o relaxare eficientă, poți alege din gama largă de produse, difuzoare de ulei esențiale, uleiuri și lumânări parfumate. Aceste produse sunt foarte utile pentru cei care vor să mediteze sau să își creeze un decor plăcut, alături de un cadru specific relaxării. Difuzoarele de ulei esențial sunt diferite și poți alege ceva ideal pentru toate încăperile din casă. Alege covoare pentru casa ta, cât și alte produse!

Cum poți comanda

Comenzile sunt posibile exclusiv online. Așadar, dacă îți dorești unul din acele produse deja menționate, acesta este la un click distanță. Pentru categoria de traverse există și opțiunea de a cere surfilare/festonare la capete. După ce este aleasă lungimea traversei, doritorii pot continua comanda alegând tipul de surfilare. Acest proces este realizat un fabrică, cu maximă atenție la detalii. Spre exemplu, va fi folosită aceeași nuanță de culoare a aței de surfilare, cu cea a traversei sau în orice caz o culoare cât mai apropiată.

Poate fi solicitată și surfilarea dublă. Costul este minim și asigură faptul că nu se va destrăma.

Contact: comenzi@faria.ro


Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro