Timisoara

Craciunul este magic

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
681

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Si în acest an, la Iulius Timişoara, clienţii vor avea parte de cea mai frumoasă experienţă de Crăciun. „Make X-Mas Magic” este numele campaniei care se desfăşoară până pe 24 decembrie 2017, iar surprizele pregătite îi vor încânta cu siguranţă pe cei care cumpără din Iulius Mall cadourile pentru cei dragi. Nu mai puţin de 4.500 de premii garantate îşi aşteaptă câştigătorii, în această perioadă.

Zilnic, primii 238 de clienți care depășesc valoarea de minimum 150 de lei în sesiunile de shopping și vor veni la Centrul Info cu bonurile, vor fi răsplătiţi cu premiul zilei. Printre daruri se regăsesc: decoraţiuni pentru brad,căni Merry Christmas, rame foto, oameni de zăpadă din pluş şi sucuri delicioase. În plus, pentru distracţia din zilele de vacanţă şi nu numai, Iulius Mall va acorda în fiecare vineri (pe 8, 15 și 22 decembrie), prin tragere la sorţi, câtecinci console PlayStation 4 cuKinect Sensor.

Reni vorbitori, instalaţii luminoase şi globuri supradimensionate

Luminiţe, globuri, steluţe şi obiecte decorative suspendate, de mari dimensiuni, au fost instalate, de curând, spre încântarea celor care vin la Iulius. Pentru că pomul împodobit este nelipsitul simbol al sărbătorilor, în zona Intersport străjuiește un brad imens, la baza căruia este reprodusă o masă festivă, asemenea celor care aduc familia aproape. Prichindeii vor descoperi aici şitrei dintre renii Moșului, care le vorbesc şi le cântă, spre amuzamentul acestora.

Un alt brad, la fel de impozant, poate fi admirat în food court. Globuri cu scenete, stele gigant şi instalaţii luminioase au fost suspendate în diverse zone din mall, fiind decorul perfect pentru cele mai simpatice fotografii de Crăciun. În plus, arborii din faţa celor două clădiri de birouri şi intrările în Iulius Mall au fost ornate cu beculeţe, completând cadrul feeric.