Timisoara

Craciunul in Roz - ornamente roz in lupta pentru viata

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Vizualizari
620

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Crăciunul în Roz - ornamente roz în lupta pentru viaţă

Echipa campaniei Help25 continuă să ducă la îndeplinire obiectivele propuse în urmă cu doi ani, un loc important în planurile pentru 2016 fiind demararea campaniei de informare şi educaţie cu privire la cancerul la sân. În această iarnă, echipei Help25 i s-au alăturat şi alţi parteneri, demarând, împreună, un nou eveniment: „Crăciunul în Roz”.
Vă invităm să sărbătoriţi, în această iarnă, Crăciunul în Roz alături de femeile dragi din viaţa voastră şi să susţineţi campania noastră. Puteţi cumpăra un ornament roz, creat special pentru acest eveniment, din locaţiile partenere şi participaţi, astfel, alături de echipa campaniei Help25 şi de Atelierul de Flori, la lupta pentru viaţă. Locaţiile unde vor putea fi găsite, începând din data de 11 decembrie, ornamentele roz, sunt: restaurantul Sabres şi pub-urile Jarvis şi Cheers. „Dacă în anii trecuţi Help25 a fost prezentă în centrul oraşului, atrăgând atenţia comunităţii cu privire la obiectivele campaniei, în acest an ne propunem să venim în casele tuturor susţinătorilor campaniei, ale celor care doresc să se implice şi să ne sprijine în lupta pentru a salva vieţile femeilor dragi din viaţa noastră. Sunt convinsă că şi de această dată ne veţi fi aproape şi că, începând de astăzi, veţi vizita locaţiile partenerilor noştri pentru a vă alege un ornament roz – acesta va aduce culoare şi bucurie în casele voastre, iar pe noi ne va ajuta să mergem mai departe”, a declarat Mihaela Ciotea, coordonatoarea campaniei Help25.
Această acţiune, realizată cu sprijinul Atelierului de Flori din Timişoara, face parte din campania de strângere de fonduri pentru implementarea primului program de depistare precoce a cancerului de sân Help25.

Campania „Help25” a demarat în 1 octombrie 2013 şi este destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, având ca principale obiective implementarea unui program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesară achiziţionării unui mamograf pentru Asociaţia OncoHelp.