Timisoara

Credinta si profesia @ Serie de intalniri in domeniul Stiinte Politice si Comunicare

Credinta si profesia @ Serie de intalniri in domeniul Stiinte Politice si Comunicare

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Apartine de
​Biblioteca Areopagus
Vizualizari
948

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 13 martie 2014 - Duminica 20 aprilie 201419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Centrul Areopagus din Timişoara vă invită joi, 13 martie, de la ora 19, la prima întâlnire din seria "Ştiinţe politice şi comunicare" - serie de evenimente organizate în cadrul proiectului "Credinţa şi profesia". Invitatul întâlnirii este domnul Prof. Dr. Mihai-Răzvan Ungureanu (Universitatea din Bucureşti). Moderator: Conf. Dr. Silviu Rogobete (Universitatea de Vest din Timişoara).

Întâlnirea de joi, 13 martie, deschide o serie de evenimente care se vor desfăşura la Centrul Areopagus din Timisoara (Calea Martirilor nr. 104) în perioada martie - aprilie 2014. Sunt invitați să participe toți cei care doresc o mai bună înţelegere a dinamicii şi provocărilor actuale din viaţa politică: profesionişti a căror activitate implică o prezenţă în spaţiul public (jurnalişti, analişti politici), studenţi care se specializează în acest domeniu şi, în general, persoane care doresc să analizeze acest domeniu din perspectiva credinţei creştine. Acest training este oferit gratuit, participanţii asumându-şi responsabilitatea de a participa la întregul program. Îi invităm pe toți cei interesați să se înscrie până la data de 12 martie 2014, la adresa educatie@areopagus.ro

Invitati speciali: Lord Griffiths of Fforestfach (Vicepreședinte al Goldman Sachs Int., Membru al Camerei Lorzilor, Marea Britanie), Prof. Dr. Mihai-Răzvan Ungureanu (Universitatea din București), Prof. Dr. Vasile Boari (Director al Institutului de Studii Globale, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca), Vlad Mixich (Jurnalist - HotNews), Daniel Dancea (Jurnalist).

Coordonator: Conf. Dr. Silviu Rogobete