Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Criterii care ne pot fi de ajutor în identificarea unei știri de calitate

Criterii care ne pot fi de ajutor în identificarea unei știri de calitate

Detalii stire

Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Apartine de
Target Web
Vizualizari
324

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă există un detaliu prin care lumea modernă se face remarcată acela este rapiditatea cu care totul se desfășoară în jurul nostru. De la modul eficient în care călătorim, până la modul în care informațiile se propagă în prezent prin intermediul rețelelor de socializare și nu numai. Principala formă prin care ne punem la curent cu tot ceea ce se întâmplă în comunitatea locală și în lume este prin citirea știrilor.

Faptul că informațiile se propagă cu o rapiditate ieșită din comun vine la pachet și cu un risc major și anume, acela că știrile de tip fake news se pot strecura cu ușurință printre cele de calitate, bine intenționate. În condițiile date, trecerea știrilor printr-un filtru personal reprezintă unica modalitate prin care putem obține informații de calitate.

Într-o prima etapă este important de înțeles faptul că evaluarea informațiilor din presă este un proces subiectiv, pentru că oamenii vor avea întotdeauna modalități diferite de a aprecia calitatea unei știri. Indiferent că te afli în căutarea unor știri de calitate din Constanța, la care poți avea acces prin simpla accesare a www.ZiuaConstanta.ro sau din orice altă localitate, întotdeauna este recomandat a se verifica autenticitatea știrilor. Iată cum poți face acest lucru!

Noutatea, caliatatea de bază a unei știri

Indiferent din ce unghi am alege să privim știrile, întotdeauna noutatea este elementul care îl va intersa cel mai mult pe cititor. Este de prisos ca un ziar să prezinte o știre din trecut care nu mai are niciun efect asupra actualității, pentru că absolut nimeni nu va găsi știrea cu pricina interesantă. Un cotidian care se respectă va încerca întotdeauna să aducă informații de impact cititorilor, detalii ce au un impact asupra vieții de zi cu zi. O informație își pierde calitatea de știre dacă nu conține niciun fel de noutate și nu va stârni interesul nimănui.

Proximitatea spațială, un detaliu ce contribuie la calitatea unei știri

La calitatea unei știri contribuie totodată și proximitatea spațială. Cu cât evenimentele prezentate în știre se desfășoară mai aproape de publicul țintă, cu atât interesul pentru știre va fi mai crescut. Spre exemplu inaugurarea unui spațiu de joacă modern într-un oraș din vestul țării, nu va prezenta mult interes pentru cititorii din Constanța. Acest detaliu este important îndeosebi pentru ziarele locale, fie ele în format scris sau electronic. Cititorii se așteaptă ca un ziar din Constanța să prezinte în mare parte evenimente ce au loc pe raza județului.

Verificarea oricărei știri din mai multe surse

Evaluarea calității unei știri poate fi făcută și prin verificarea unei informații din mai multe surse. Recomandarea este aceea că o știre să fie verificată din cel puțin 3 surse, lucru care se aplică atât jurnalistului (care documentează și scrie știrea), cât și cititorului, care va putea să își formeze o imagine de ansamblu asupra modului în care s-au întâmplat evenimentele. Dacă știrile verificate conțin informații similare și prezintă totul într-un mod cât de cât similar, există șanse mari ca știrea cu pricina să fie una care prezintă realitatea exact așa cum s-a întâmplat.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro