Timisoara

Crosul olimpic 2016, o reusita! Si Gabi Szabo a fost prezenta

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
585

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Ca in fiecare an, Academia Olimpica Romana - Filiala Timis a organizat Crosul Olimpic. In acest an, invitata speciala a competitiei amicale traditionale, care are ca scop primordial MISCAREA pentru sanatate, a fost campioana olimpica Gabriela Szabo. Crosul s-a disputat in doua etape, una pentru incepatori pe distanta a 2 km, a doua pe distanta de 4 km, rezervata celor avansati.
Doresc să felicit organizatorii acestei acţiuni, mă bucur că am luat parte la Crosul Olimpic. Ne aflăm într-un an olimpic, mai sunt câteva săptămâni până la începerea Jocurilor Olimpice așa că eu le urez succes sportivilor noștri care deja sunt angrenați în pregătirea olimpică”, a spus Gabriela Szabo după încheierea cursei din Parcul Rozelor.
Odată cu Crosul Olimpic, în zonă au ajuns şi reprezentanţii unui alt eveniment tot din domeniul alergării, „Cursa Păcii”, o acţiune fondată de Sri Chinmoy, care promovează armonia între popoare. Szabo a fost prezentă şi în rândul participanţilor la „Peace Run”, ducând în mână o torţă simbolică.