Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

CSM Lugoj a inceput noul an cu o victorie mare

Directorul sportiv Rosenblum nu-l ajuta pe managerul sportiv Rosenblum

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 4 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
715

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

CSM Lugoj a început anul cu o victorie facilă, 3-0 la seturi cu nou-promovata Penicilina Iași, la capătul unui joc dominat de la un capăt la altul. La formația bănățeană a redebutat cu această ocazie Ioana Vasincă, jucătoare reactivată după o jumătate de an de pauză competițională.
Meci fără istoric sâmbătă, în sala „Ioan Kunst Ghermănescu” din Lugoj. CSM-ul local a primit vizita nou-promovatei Penicilina Iași, grupare pe care a mai învins-o de trei ori în actuala stagiune, în „dubla” din Cupa României și apoi în deplasare, în campionat. Situația a rămas neschimbată și acum, în prima etapă a returului, bănățencele impunându-se detașat în toate cele trei seturi: 25-16, 25-17, 25-15.
Antrenorul Bogdan Paul a început meciul cu următorul sextet: Diana Tătaru, Ionela Canea, Laura Lungu, Ivana Radonjic, Milica Trojancevic, Daniela Lupescu, Milena Matic (libero). Au mai intrat Ioana Vasincă, Anca Pașca, Mădălina Șonda,Cătălina Bosuioc și Maria Matei.
În acest moment, CSM Lugoj se află pe locul 8, cu 15 puncte acumulate în 12 partide.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/