Timisoara

Cu ce firmă ar trebui să călătorim în Franța?

Cu ce firmă ar trebui să călătorim în Franța?

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
724

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fie că vorbim de un concediu ce presupune o deplasare mai lungă sau mai putin lunga, lucrurile esenţiale pe care trebuie să le stabilim cu grijă sunt cazarea, transportul si itinerariul. Trebuie să acordăm atenţie deosebită acestor trei aspecte dacă vrem ca totul să decurga normal şi să nu avem parte de nici un fel de inconvenient, pentru că oriunde am merge în vacanţă, o facem pentru a ne relaxa şi a ne încăra bateriile. Cazarea trebuie să fie la îndemână, adică aproape de obiectivele turistice pe care vrem să le vizităm, dar dacă eşti genul care preferă să exploreze şi zonele mai puţin căutate de turişti iar timpul îţi permite, nu prea contează zona cât contează să găseşti acolo exact ce îţi doreşti. Ba chiar dacă e undeva relativ departe te va ajuta să explorezi cât mai mult.

În ceea ce priveşte transportul, TICTrans este o soluţie de luat în calcul pentru o calatorie in siguranta si pentru evadarea din zonele aglomerate. Compania dispune de serviciul door to door aşa că nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa deplasării până la destinaţia finală. Dacă alegeţi Franţa drept destinaţie de vacanţă trebuie să ştiţi că TICtrans are curse saptamanale pe ruta România - Franţa si este foarte bine răspândită pe întreg teritoriul Franţei.

Şi dacă tot am ales să vorbim despre Franţa drept destinaţie pentru concediul nostru, stabilind lucrurile prioritare precum cazarea şi transportul, nu ar strica să ne gândim şi la cum am putea profita mai bine de timpul nostru în această ţară. Majoritatea turiştilor ce aleg să viziteze Franţa aleg Parisul drept destinaţie de vacanţă.

Şi au şi de ce. Dar pe lângă tot ceea ce oferă Parisul: Turnul Eiffel, Catedrala Notre-Dame, Arcul de Triumf, Bulevardul Champs-Élysées, Musée d'Orsay, Muzeul Luvru şi o mulţime de alte obiective, trebuie să luăm în calcul şi alte zone din Franţa. Această ţară abundă în locuri frumoase, destinaţii pentru turişti. În nici un caz nu ar trebui să excluzi de pe lista ta Capitala Coastei de Azur: Nisa ce te va întîmpina cu o atmosferă relaxantă şi te va fascina cu istoria ei. Monaco, Cannes, Strasbourg, Bordeaux sau Avignon te vor fascina în egală măsură cu străduţele şi pieţele lor vechi, cu monumentele lor înscrise în patrimoniul mondial, cu aerul mediaval pe alocuri, rustic sau aristocrat.

Bucură-te de arhitectura locurilor, de vestita bucătărie franceză, de cramele locale şi nu în ultimul rând, trăieşte clipa. Franţa te va surprinde plăcut cu certitudine.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306