Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Culori vii si materiale rezistente - Gama de produse de vopsea lavabila pentru exterior de la ColorMagic.ro

Culori vii si materiale rezistente – Gama de produse de vopsea lavabila pentru exterior de la ColorMagic.ro

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1558

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Procesul de finisare a peretilor exterior implica utilizarea materialelor special fabricate pentru aceste suprafete, ceea ce inseamna ca toti compusii utilizati la fabricarea acestor materiale indeplinesc caracteristici de protectie impotriva intemperiilor. Produsele de vopsea lavabila pentru exterior sunt foarte rezistente si reprezinta principala resursa pentru ca suprafetele sa fie protejate pe o perioada foarte lunga de timp.

Acest tip de vopsea prezinta numeroase avantaje, dar cel mai important este faptul ca peretii pe care a fost aplicata astfel de vopsea lavabila pentru exterior pot spalati foarte usor atunci cand se murdaresc, fara a distruge stratul de vopsea.

Proprietati magice pentru o gama variata de culori vii dedicate suprafetelor exterioare


Produsele de vopsea lavabila pentru exterior disponibile in cadrul magazinului online ColorMagic.ro confera peretilor proprietati unice, demne de admirat datorita calitatii acestor vopseluri fabricate de producatori recunoscuti international: Sikkens si Levis. Utilizarea vopseleleor lavabile pentru exterior disponibile in stocul magazinului Color Magic asigura suprafetelor exterioare protectie garantata si rezistenta sporita impotriva factorilor externi ai mediului care contribuie la degradarea acestora. In acelasi timp, vopselele care fac parte din aceasta gama sunt extrem de usor de aplicat, puterea lor de acoperire fiind deosebit de ridicata. In acest mod se economiseste energie si timp, ambele caracteristici necesare pentru finisarea suprafetelor exterioare.

Vopseluri lavabile pentru suprafete exterioare la preturi avantajoase


Vopseaua lavabila pentru exterior prezinta numeroase avantaje datorita modului de aplicare, aderentei crescute si rapiditatea cu care orice proces de intretinere si protejare a peretilor este realizat in conditii optime.
In plus, vopselurile comercializate de ColorMagic.ro permit peretilor sa respire, astfel incat o buna circulatie a aerului sa asigure o rezistenta si mai mare a stratului de vopsea aplicat.

Vopseluri fabricate de Sikkens – Experienta si performanta de 200 de ani


Compania Sikkens detine o experienta vasta – de peste 200 de ani – in domeniul fabricarii materialelor si produselor cu rol de acoperire, protectie si de intretinere pentru suprafetele exterioare si interioare:

  • Sikkens Alpha Coat este o vopsea pe baza de apa care are un continut de cuart ceea ce ii determina capacitatea foarte variata de aplicare pe suprafete de BCA, beton, zidarie sau tencuiala;
  • Sikkens Alphatex IQ este o vopsea lavabila pentru exterior cat si pentru interior si este produsa prin utilizarea rasinilor acrilice in dispersie. Detine proprietati super lavabile si este foarte usor de aplicat;
  • Sikkens Alpha Aquafix este un grund pe baza de apa din categoria vopselelor lavabile pentru exterior care se utilizeaza pentru acoperirea suprafetelor peretilor intr-un prim strat. Acest grund este diluabil in apa si detine un miros slab care permite manipularea lui intr-un mod relativ simplu.

Color Magic – Magazin de profil specializat vopseluri care asigura un aspect estetic placut si culori vii


Vopselurile lavabile pentru exterior sunt cele mai adecvate produse prin care se poate realiza finisarea constructiilor la exterior. Datorita componentelor din care sunt realizate, aceste produse de vopsea lavabile sunt rezistene la intemperii si factori externi si formeaza un strat protector pentru pereti.

Pentru informatii suplimentare despre gama extinsa de produse si pentru a beneficia de consultanta apelati la numarul de telefon: 0724336280 sau accesati website-ul magazinului: colormagic.ro

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro